Acasă IT News Windows 10 Creators Update este disponibil pentru instalare

Windows 10 Creators Update este disponibil pentru instalare

2

Windows 10 Creators Update este actualizarea majoră pentru Windows 10 și așa cum sugerează și numele, Creators Update se concentrează pe facilități pentru creatorii grafici, aducând un suport îmbunătățit pentru desenarea cu stylus-ul și o nouă aplicație Paint special optimizată în acest sens.

Windows 10 Creators Update este disponibil pentru instalare

Conform Microsoft, lansarea oficială a acestei actualizări importante (acest update și cele viitoare țin locul service pack-urilor de acum câțiva ani) va fi pe 11 aprilie 2017. 

Odată cu instalarea Creators Update, cei peste 400 de milioane de utilizatori Windows 10 vor avea la dispoziție următorul pas important pentru Windows: mai personal, mai performant, mai productiv și mai sigur pentru consumatori, companii, școli, gameri, cât și pentru toți ceilalți utilizatori, informează agora.ro.

Inovațiile din Windows 10 Creators Update, ce includ 3D și game streaming nativ, cu lag minim ce permite interactivitate crescută, aduc un nou val de experimentare a creativității. Aceste inovații stimulează noi moduri de a construi, de a crea, de a transforma idei în realitate, de joc și învățare.

3D pentru toți – Creare, partajare și vizualizare 3D, disponibile acum pentru toți utilizatorii.  

Lucrul 3D în Windows prinde viață în Creators Update pentru a permite tuturor să experimenteze, creeze și partajeze conținut tridimensional, utilizând un ecosistem de aplicații 3D integrat în dispozitivul Windows 10 al utilizatorului. Cu Paint 3D se pot crea sau modifica obiecte 3D, se pot modifica cu ușurință culoarea sau textura, iar imaginile 2D se pot transforma în obiecte 3D.

Cerneală digitală fluidă și naturală care funcționează în aplicații și documente Office.

Cu Windows Ink din Creators Update, utilizatorii vor putea acum să deseneze sau să scrie pe fotografii și clipuri video cu o gamă de instrumente de scris virtuale, să creeze obiecte 3D în Paint 3D, să scrie sau să deseneze direct pe o pagină web Microsoft Edge și să corecteze documente digitale în Microsoft Word folosind stiloul digital, la fel de natural ca pe hârtie – și acestea sunt doar câteva dintre noile experiențe creatoare ce folosesc cerneala digitală.

Game Mode – O nouă abordare a gaming-ului în Windows 10.

Game Mode este o nouă funcție Windows 10 ce vine odată cu Creators Update și caută să furnizeze cea mai bună și mai solidă experiență de gaming posibilă pe un PC ce rulează Windows 10. Fundamental, Game Mode este o funcție la nivelul sistemului care dedică mai multe elemente grafice și resurse de procesor jocurilor de pe PC. După ce PC-ul este setat să utilizeze Game Mode în System Settings, acest mod va putea fi aplicat oricărui joc. Câștigul funcției Game Mode este furnizarea unei performanțe susținute și constante atunci când PC-ul este folosit pentru jocuri – unele dintre cele mai avansate și performante aplicații Windows din punct de vedere tehnologic și al consumului de resurse.

Navigarea pe internet câștigă un mod mai rapid și mai sigur de a partaja, citi, descoperi și rezolva situații cu Microsoft Edge

Cu Creators Update, browser-ul este optimizat cu o nouă suită de funcții de gestionare a tab-urilor, extensii noi și o nouă experiență de citit. Creators Update va aduce în plus mai multe extensii Microsoft Edge, permițând utilizatorilor să adauge rapid noi funcții browser-ului. Această actualizare înseamnă și debutul unor extensii noi, cum ar fi Ebates, Intel TrueKey, Read & Write, Ghostery și RoboForm, printre altele.

Specialiștii IT au parte de noi instrumente și capabilități de management, iar clienții enterprise se bucură de securitate sporită

În noua actualizare, Microsoft include un nou serviciu care ajută utilizatorii în a monitoriza siguranța dispozitivului folosit prin Windows Defender Security Center. Acesta oferă o interfață unificată pentru controlul opțiunilor de securitate – de la antivirus, rețea și firewall la măsurarea și raportarea parametrilor de funcționare, opțiuni de siguranță pentru aplicații și browser sau setările de control parental. Mai mult, modulul „Device Health Advisor” oferă utilizatorului informații despre „semnele vitale” ale dispozitivului, funcția de blocare de la distanță („Remote Lock”) permite controlul blocării dispozitivului atunci când utilizatorul se îndepărtează, iar noile opțiuni de siguranță permit un control mai granular asupra instalării aplicațiilor suplimentare.

Pentru companii, actualizarea aduce noi funcționalități și instrumente pentru simplificarea serviciilor de IT și integrarea, managementul și mentenanța mai ușoară a dispozitivelor companiei – dar și eliminarea pericolelor de securitate.

Confidențialitatea e un domeniu crucial atât pentru utilizatori cât și pentru Microsoft iar „Creators Update” ușurează semnificativ procesul de management al opțiunilor de confidențialitate din Windows 10 sau al altor servicii Microsoft cu o nouă procedură de instalare ce permite selectarea mai ușoară a configurației optime. O nouă interfață unificată dedicată confidențialității permite vizualizarea și managementul datelor legate de activitatea utilizatorului pentru multiple servicii Microsoft.

Dacă nu mai aveți răbdare până când veți primi această actualizare automat, îl puteți descărca în format ISO pe 32 sau 64 de biți folosind acest link. Alegeți versiunea de Windows pe care o aveți instalată acum (Windows 10 Core, Windows 10 Home + Pro, Windows 10 Education, Windows 10 Enterprise sau chiar Windows 10 China Only).

Windows 10 Creators Update este disponibil pentru instalare

Articolul precedentCâte ore pe zi petrec pe dispozitivele lor copiii care au telefon și calculator
Articolul următorElefant.ro a dat startul la Spring Black Friday. Reducerile sunt de până la 90%