Acasă Licențe Gratuite O&O SafeErase 17 Professional Edition – Licență gratuită

O&O SafeErase 17 Professional Edition – Licență gratuită

206
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

O&O SafeErase oferă o soluție viabilă pentru ștergerea irecuperabilă și definitivă a datelor de pe un hard disk. O&O SafeErase nu numai că șterge fișierele extrem de simplu, dar efectiv le anihilează folosind metode recunoscute și recomandate.

O&O SafeErase este soluția perfectă pentru ștergerea securizată a datelor și protejarea informațiilor confidențiale și private. Cu un singur click, se pot șterge sigur și permanent fișiere, directoare sau chiar partiții întregi.

Folosind O&O SafeErase puteți alege mai multe metode diferite de anihilare a datelor. Acestea diferă în numărul de suprascrieri și tipul suprascrierii în timpul procesului de ștergere.

Pentru a obține versiunea Pro accesați pagina promoției și urmați pașii de mai jos: 

  • Introduceți adresa de e-mail.
  • Ca o confirmare a înregistrării, veți primi un e-mail care conține un link – dați click pe acel link pentru a finaliza înregistrarea.
  • După confirmarea datelor de înregistrare veți primi prin e-mail și licența cerută (crearea licenței personalizate poate dura mai mult timp).
  • În cazul în care nu ați primit licența prin e-mail, verificați dosarul Spam.

Notă: În timpul instalării nu verificați pentru o nouă versiune. Licența este valabilă numai pentru versiunea 17 (penultima).

Descărcați O&O SafeErase 17 de aici:

https://dl5.oo-software.com/files/oosafeerase17/178-chipcz/OOSafeErase17Professional64Enu.exe

Important: Ștergerea datelor este definitivă dacă folosiți acest program. Recuperarea datelor, chiar și cu utilizarea de software specializat, nu mai este posibilă.

O&O SafeErase 17 Professional Edition - Licență gratuită