Licențe gratuite pentru antiviruși

Un software antivirus oferă protecția necesară împotriva troienilor, virușilor, dar și a altor forme de programe cibernetice periculoase, precum spyware, adware, worms și malware.

Licențe gratuite pentru antiviruși

Cu un bun program antivirus instalat pe calculator, utilizatorii vor avea și datele personale în siguranță și vor putea naviga pe internet fără probleme.

Pentru voi am făcut o selecție de licențe gratuite pentru antiviruși, care vor fi actualizate în mod constant. Soluțiile prezentate includ versiuni de încercare extinse ale antivirușilor de top, care, în locul perioadei de probă standard (trial 30 de zile), este oferit un abonament de 1 an, 6 luni sau 3 luni.

F-Secure SAFE – Licență 1 an de zile Introduceți codul promoțional RH17FYH3FD și adresa de e-mail. Pentru a obține o licență, trebuie să utilizați un VPN cu o adresă IP din Germania.

Bitdefender Total Security – Licență gratuită 3 luni de zile

Avira Prime – Licență gratuită 3 luni de zile (Antivirus, VPN, PC optimization)

Avira Internet Security Suite – Licență gratuită 3 luni de zile

Dr.Web Security Space – Licență gratuită 3 luni de zile (Windows, Mac, Linux)

BullGuard Internet Security – Licență gratuită 3 luni de zile

Webroot SecureAnywhere Antivirus – Licență gratuită

McAfee Internet Security (PC&MAC) – Licență gratuită 6 luni de zile

Citește și

Driverele învechite pot afecta foarte mult performanța PC-ului dumneavoastră și pot conduce la blocarea sistemului. IObit Driver Booster scanează și identifică driverele învechite în mod automat și descarcă și instalează actualizarea potrivită pentru tine, cu doar un singur clic, economisind o mulțime de timp. 

IObit Driver Booster 7.2 – Licență PRO

Driverele învechite pot afecta foarte mult performanța PC-ului dumneavoastră și pot conduce la blocarea sistemului. IObit …

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.