Acasă Diverse Elefant.ro a dat startul la Spring Black Friday. Reducerile sunt de până...

Elefant.ro a dat startul la Spring Black Friday. Reducerile sunt de până la 90%

19
NOTĂ: Acest blog se va închide în viitorul apropiat. Mulțumesc pentru înțelegere!

elefant.ro a dat startul în această seară campaniei Spring Black Friday. Promoția va dura până duminică, 2 aprilie, la ora 23:59, iar pasionații de cumpărături online vor avea acces la produse reduse cu până la  90%, cel mai mare discount oferit până acum, în acest an, de magazinul online.

Elefant.ro a dat startul la Spring Black Friday. Reducerile sunt de până la 90%

Clienții vor beneficia de cele mai generoase promoții la cărți, parfumuri și produse cosmetice, produse de îngrijire personală,  ceasuri, genți, ochelari, dar și la îmbrăcăminte și încălțăminte.

Noile categorii de pe elefant.ro – Electronice și Electrocasnice, Haine pentru copii – vor afișa și ele discounturi importante.

“Părinții, în special, trebuie să stea în cele 3 zile de reduceri cu ochii pe elefant.ro căci vor avea ocazia să înnoiască garderoba celor mici, de Paște, achiziționând haine la prețuri foarte bune”, declară Dan Vidrașcu, CEO la elefant.ro.

Cadourile de Paște pot fi și ele pregătite în aceste zile de Spring Black Friday, la jucării fiind pregătite mai multe promoții speciale.

Cumpărătorii pot opta pentru livrarea cu transport gratuit la oricare dintre cele 32 de pickup-point-uri Elefant din București și din țară.

Recent, Elefant a inaugurat puncte de livrare pe Bd. Basarabia, din București, zona Titan, dar și în Pitești, Târgu Mureș și Suceava.

“Clienții elefant.ro și-au dorit un eveniment mare de cumpărături în primăvară, ne-au comunicat această informație în repetate rânduri și credem că Spring Black Friday vine într-un moment foarte potrivit cu planurile pe care ei le au în această perioadă”, explică Dan Vidrașcu.

Despre elefant.ro

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 1.000.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier sau în cele peste 32 de puncte de livrare din București și din țară. Fondat în 2010, Elefant s-a extins recent și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova și un magazin online local elefant.md.

Articolul precedentWindows 10 Creators Update este disponibil pentru instalare
Articolul următorDezordinea digitală ne face probleme