Microsoft pregătește un nou browser

Se pare că sistemul de operare Windows 10 va debuta cu un browser complet nou, numit Spartan, potrivit unui raport ZDNet.


Inițial se știa că “Spartan” era numele de cod pentru Internet Explorer 12, dar se pare că acest browser este scris de la zero, utilizându-se pentru el motorul de randare Trident Microsoft (și nu WebKit ca până acum) și motorul de rulare Chakra JavaScript, potrivit sursei citate. Se pare că Spartan va fi o încrucișare dintre Google Chrome și Firefox și va oferi suport pentru extensii.  


Aceeași sursă spune că Windows 10 (cel puțin versiunea pentru desktop) va fi livrat atât cu Internet Explorer 12 cât și cu noul browser. Este posibil ca browserul Spartan să fie prezentat publicului pe 21 ianuarie 2015, odată cu lansarea următorului release Windows 10.

Windows

Continuă lectura

AnteriorUrmător

2 comentarii la „Microsoft pregătește un nou browser

  1. un nou mod de a spiona in masa de la microsft. eu am renutat la windows definitiv de 5 luni si ceva. inainte foloseam dualboot. va recomand sa faceti si voi la fel si sa treceti pe linux sunt o gramada distributii care impaca orice gust si il poate folosii si o persoana care nu a avut niiodata contact cu linux. sau puneti dual boot daca jucatijocuri desktop sau folositi unele programe care nu merg pe linux. sfatul meu si nunumai. si asfel scapati de spionaj si batai de cap cu virusi si cu programe optimizare care pot destabiliza sistemul windous plus nu mai vorbesc ca windous merge greoi si va usuca de bani ca sa fie totul legal

  2. un nou mod de a spiona in masa de la microsft. eu am renutat la windows definitiv de 5 luni si ceva. inainte foloseam dualboot. va recomand sa faceti si voi la fel si sa treceti pe linux sunt o gramada distributii care impaca orice gust si il poate folosii si o persoana care nu a avut niiodata contact cu linux. sau puneti dual boot daca jucatijocuri desktop sau folositi unele programe care nu merg pe linux. sfatul meu si nunumai. si asfel scapati de spionaj si batai de cap cu virusi si cu programe optimizare care pot destabiliza sistemul windous plus nu mai vorbesc ca windous merge greoi si va usuca de bani ca sa fie totul legal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.