Acasă Licențe Gratuite Auslogics BoostSpeed 6 – Licență gratuită 1 an de zile

Auslogics BoostSpeed 6 – Licență gratuită 1 an de zile

29
NOTĂ: Unele articole pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Auslogics BoostSpeed este cel mai simplu mod de reparare, curățare și accelerare a computerului dvs. Cu o certificare de 5 stele din partea CNET, acest program este una dintre cele mai eficiente soluții complete existente pe piață.

BoostSpeed scanează calculatorul dvs. pentru a descoperi problemele care pot fi responsabile pentru încetinirea funcționării lui și vă pune la dispoziție un mod sigur și ușor de a rezolva problemele cu ajutorul unui set complet de instrumente pentru a îmbunătăți fiecare aspect de funcționare în nivelul de performanță al computerului.

La doar un click distanță puteți face următoarele (sau doar părți pe care le doriți rezolvate): curăță fișierele junk, repară registrele, îmbunătățește setările Windows și de internet, defragmentează hard disk-ul…etc – toate pentru a face computerul dvs. să funcționeze mai rapid și mai ușor.

Pentru a avea acest program cu licență gratuită 1 an de zile, instalați-l de aici, apoi îl activați folosind cheia de înregistrare de mai jos:

G25S3-H8KK7-N3TGD-9QCVB-RAQAV

Auslogics