Acasă Antivirus Bitdefender Internet Security 2016 (Promoție limitată Softpedia – Licență gratuită 6 luni...

Bitdefender Internet Security 2016 (Promoție limitată Softpedia – Licență gratuită 6 luni de zile + tombolă cu premii)

11
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Lansate de curând, produsele Bitdefender 2016 aduc unele noutăți printre care adăugarea protecției împotriva programelor malițioase de tip ransomware (îți blochează PC-ul, neputând recâștiga accesul decât dacă plătești o sumă de bani drept recompensă), îmbunătățirea motorului Bitdefender cu o tehnologie ce permite detectarea foarte rapidă a celor mai noi amenințări,  un firewall rescris cu o performanță îmbunătățită, dar și unele îmbunătățiri modulelor control parental, password manager, criptarea fișierelor și utilitarelor anti furt.

De asemenea, Bitdefender a restilizat consola Bitdefender Central, permițând utilizatorului să-și gestioneze contul, abonamentele si dispozitivele de la distanta mult mai ușor, oferind acces instant și la suportul tehnic.


Bitdefender Internet Security 2016 este software-ul esențial pentru securitatea pe Internet. Se bazează pe tehnologia premiată de AV-TEST pentru Cea mai bună protecție timp de trei ani la rând și Cea mai bună performanță pentru viteza sistemul dvs. Pentru o perioadă limitată, puteți obține o licență gratuită timp de 6 luni de zile pentru Bitdefender Internet Security 2016 dacă accesați pagina promoției. Promoția este desfășurată de Bitdefender și Softpedia și este valabilă începând de astăzi 24 septembrie și până pe data de 28 septembrie ora 00:00 (GMT+2) ). 


Notă: Participanții la această promoție trebuie să activeze produsul cu serialul primit pentru a putea participa și la o tombolă, la care puteți câștiga (prin tragere la sorți) următoarele premii:

  • 1 x ASUS Transformer Book Flip TP300LD
  • 3 x licențe pe 1 an de zile pentru Bitdefender Internet Security 2016
Citiți aici regulamentul promoției și a tombolei. 

Sursa foto: Softpedia