Acasă Licențe Gratuite iTop Data Recovery – Licență gratuită

iTop Data Recovery – Licență gratuită

62
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

iTop Data Recovery este unul dintre cele mai rapide programe de recuperare de date pentru utilizatorii Windows. Vă poate ajuta să vă recuperați toate datele, chiar dacă au fost șterse accidental.

Tehnologia sa puternică de scanare vă permite să descoperiți și să recuperați rapid datele șterse în câteva minute. În plus, software-ul de recuperare a datelor oferă opțiuni de scanare bazate pe nevoile dumneavoastră specifice, permițându-vă să recuperați selectiv fișierele fără a efectua o scanare completă a sistemului. Pur și simplu selectați dispozitivul de stocare media și tipurile de fișiere de scanat înainte de a începe iTop Recovery Software.

FAT32, NTFS, HDD, SSD, USB, carduri SD, carduri CF și multe altele, sunt toate acceptate de acest software Windows. Aceasta înseamnă că puteți recupera date de pe aproape toate tipurile de medii de stocare, de la hard disk-uri la carduri de memorie pentru camere, la unități flash USB și așa mai departe. Cu această aplicație, vă puteți recupera fișierele importante chiar dacă SSD-ul sau hard disk-ul se defectează.

Licență gratuită iTop Data Recovery:

Doar descărcați programul de instalare de pe pagina dezvoltatorului.

Instalați software-ul, lansați-l și faceți clic pe pictograma „Register” din fereastra principală.

Introduceți codul de mai jos și apăsați butonul „Register”.

85846-6424E-488AE-DCA44

Notă: Codul de mai sus oferă un abonament de 317 zile.

iTop Data Recovery - Licență gratuită iTop Data Recovery - Licență gratuită