Acasă Online OFERTĂ SPECIALĂ CyberGhost VPN: Economisiți 77% la abonamentul de 1 an de...

OFERTĂ SPECIALĂ CyberGhost VPN: Economisiți 77% la abonamentul de 1 an de zile + 6 LUNI ÎN PLUS GRATUIT!

84

CyberGhost VPN este considerat cel mai bun VPN în acest moment, fiind folosit şi testat de peste 30 de milioane de utilizatori din întreaga lume! VPN-ul este folosit de obicei pentru a-ți permite să navighezi anonim pe internet prin ascunderea adresei IP și înlocuirea ei cu cea a serverului la care ai ales să te conectezi.

OFERTĂ SPECIALĂ CyberGhost VPN: Economisiți 77% la abonamentul de 1 an de zile + 6 LUNI ÎN PLUS GRATUIT!

CyberGhost VPN are grijă de viața ta intimă, protejându-te în același timp și de hackeri (oferă securitate când se folosește și wifi-ul public). Folosind acest serviciu, traficul tău trece printr-un tunel care utilizează criptare la nivel înalt (256-bit AES), ceea ce înseamnă că tranzacțiile online, conversațiile private sau numărul contului tău bancar sunt în cea mai mare siguranță. CyberGhost VPN e ușor de utilizat chiar și de începători. 

Cu CyberGhost VPN vei putea accesa și site-urile care oferă conținut restricționat pentru țara ta, cum ar fi Netflix US, Pandora, Hulu, NBC sau CBS și de asemenea poţi debloca Facebook, Twitter şi alte reţele sociale (indisponibile în unele țări). CyberGhost deține în acest moment o rețea de peste 6.300 servere localizate în 89 de țări (inclusiv din România), marea majoritate fiind servere premium.

CyberGhost VPN este 100 % customizabil, dându-ți posibilitatea să decizi fiecare aspect al VPN-ului tău: de la anumite servere până la multiple opțiuni ce pot fi combinate, toate cu cele mai avansate filtre și posibilități de feedback de pe piață.

CyberGhost te va proteja automat de fiecare dată când te conectezi la un nou WiFi / conexiune de Internet prin cablu. Nu vei mai fi niciodată vulnerabil într-un hotel, aeroport, restaurant sau oricare alt spaţiu nou, public.

CyberGhost VPN rămâne conectat în orice moment, chiar şi atunci când nu ești la computer/mobil, astfel încât nu ai de ce să îți faci griji cu privire la securitatea ta online dacă ești acasă, călătorești, folosești un WiFi public sau descarci torrente.

CyberGhost nu dezamăgește la capitolul securitate, datorită criptării AES-256 și a unui set mare de protocoale, de la OpenVPN și L2TP/IPsec, la PPTP. În noua versiune (v.7) este prezent și un kill switch și protecție împotriva scurgerilor DNS și, de asemenea, criptarea dublă. Acest VPN este o alegere populară a utilizatorilor din China, ocolind cu ușurință Marele Firewall (sau “Scutul de Aur”) și oferind acces la numeroase site-uri web și servicii restricționate. Startup-ul româno-german Cyberghost a fost achiziționat în 2017 de compania Kape Technologies, o companie de securitate cibernetică listată la bursa de valori din Londra. Acest VPN este și recomandarea mea.

OFERTĂ SPECIALĂ DE VARĂ!

CyberGhost VPN vine cu o ofertă specială de vară care este greu de refuzat. Economisiți 77% la planul de 1 an de zile + 6 LUNI ÎN PLUS GRATUIT!!! Acum vă puteți bucura de o conexiune VPN sigură și rapidă, plus o protecție completă anti-malware. 
OFERTĂ SPECIALĂ CyberGhost VPN: Economisiți 77% la abonamentul de 1 an de zile + 6 LUNI ÎN PLUS GRATUIT!

Cumpărați de aici un abonament CyberGhost VPN