FLASH DEALS

Abonează-te la newsletter-ul Orange și poți câștiga premii

Orange a reînceput campania “Află primul ce e nou la Orange”. Clienții care se abonează la newsletter-ul Orange pot câștiga, prin tragere la sorți, două telefoane Huawei P20, în valoare de 479 euro fiecare (TVA inclus) sau un smartphone Huawei Mate 10 Pro în valoare de 705 euro (TVA inclus). În plus, afli primul despre cele mai cool reduceri din magazinul online Orange.

Pentru tragerea la sorți vor fi luate în considerare adresele de e-mail unice. Astfel, dacă un participant a introdus aceeași adresă de e-mail de mai multe ori, în tragerea la sorți va fi considerată o singură dată. Sunt eligibile pentru acordarea premiilor doar adresele de e-mail validate prin click pe linkul primit pe adresa introdusă în pagina concursului. 

orange.roValoarea comercială totală maximă a premiilor acordate în cadrul prezentei campanii este de 1663 euro, TVA inclus. Premiile se vor acorda prin tragere la sorți conform condițiilor specificate în prezentul Regulament. Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte premii și nici nu se poate acorda contravaloarea acestora în bani. 

Abonează-te la newsletter-ul Orange și poți câștiga premii.