PROMOȚII 🛒
HOME / Online / Abonează-te la newsletter-ul Orange și poți câștiga premii

Abonează-te la newsletter-ul Orange și poți câștiga premii

Orange a reînceput de astăzi campania “Află primul ce e nou la Orange”. Clienții care se abonează la newsletter-ul Orange pot câștiga, prin tragere la sorți, un smartphone Huawei Mate 20 Pro (pe 16 septembrie) sau o tabletă Lenovo TAB 4 (pe 16 octombrie). În plus, afli primul despre cele mai cool reduceri din magazinul online Orange.

Abonează-te la newsletter-ul Orange și poți câștiga premii

Sunt eligibile pentru a intra în tragerea la sorți pentru câștigarea unuia dintre premii doar adresele de e-mail care nu sunt înscrise deja la newsletter-ul Orange și care au confirmat adresa printr-un click pe URL-ul primit pe adresa de e-mail introdusă.

Valoarea comercială totală maximă a premiilor acordate în cadrul prezentei campanii este de 968 euro, TVA inclus. Premiile se vor acorda prin tragere la sorți conform condițiilor specificate în prezentul Regulament. Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte premii și nici nu se poate acorda contravaloarea acestora în bani. 

Abonează-te la newsletter-ul Orange și poți câștiga premii.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

Citește și

CERT-RO, MCSI și Asociaţia StartEvo derulează un proiect de educare a copiilor cu privire la pericolele din online

CERT-RO, alături de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) și Asociaţia StartEvo, derulează în prima …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.