Acasă IT News Kaspersky Cyber ​​Immunity devine marcă comercială (®) în S.U.A.

Kaspersky Cyber ​​Immunity devine marcă comercială (®) în S.U.A.

87
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Conceptul Cyber ​​Immunity, dezvoltat de Kaspersky împreună cu sistemul său de operare KasperskyOS, este de acum marcă comercială. În martie 2022, The United States Patent and Trademark Office a înregistrat drepturile asupra mărcii comerciale KASPERSKY CYBER IMMUNITY. Deținerea acestei mărci comerciale întărește și mai mult abordarea unică a Kaspersky pe piața IoT și a dispozitivelor conectate.

Kaspersky Cyber ​​Immunity devine marcă comercială (®) în S.U.A.

Cyber ​​Immunity reflectă abordarea secure-by-design, care ajută la gestionarea vulnerabilităților de securitate cibernetică în primele etape ale dezvoltării de software. Principiile secure-by-design sunt prezentate în documentele autorităților de reglementare. De exemplu, CSA Singapore îl evidențiază în Security-by-Design Framework, iar standardul ETSI EN 303 645 V2.1.1 acoperă dispozitivele IoT de masă. Dezvoltatorii de software precum AWS adoptă deja această abordare pentru serviciile lor. 

Pe lângă înregistrarea din SUA, Kaspersky le-a obținut anterior și pe cele din Marea Britanie și Rusia. Înregistrarea mărcii îi conferă Kaspersky dreptul exclusiv de a utiliza Kaspersky Cyber ​​Immunity pentru a-și identifica produsele. De asemenea, confirmă faptul că marca comercială are caracteristici distinctive, verificate pe baza unor criterii specifice de către agențiile guvernamentale naționale.

Conceptul Kaspersky Cyber ​​Immunity implică faptul că majoritatea covârșitoare a tipurilor de atacuri cibernetice sunt ineficiente și nu pot afecta funcțiile critice ale unui sistem în scenariile de utilizare specificate în etapa de proiectare.

Imunitatea cibernetică poate fi obținută prin utilizarea KasperskyOS și urmând o anumită metodologie, în timp ce se creează o soluție, cum ar fi definirea obiectivelor și ipotezelor de securitate și asigurarea faptului că acestea sunt îndeplinite în toate scenariile de utilizare, izolarea domeniilor de securitate și controlul interacțiunii dintre ele și fiabilitatea întregii baze de computere a soluției.

Mai multe informații despre Cyber ​​Immunity și despre modul în care KasperskyOS ajută la realizarea acesteia, aici.

Despre Kaspersky

Kaspersky este o companie globală de securitate cibernetică și confidențialitate digitală fondată în 1997. Expertiza Kaspersky în domeniul amenințărilor și al securității informatice se transformă constant în soluții și servicii de securitate inovatoare pentru a proteja companiile, infrastructura critică, guvernele și clienții individuali din întreaga lume. Portofoliul cuprinzător de securitate al companiei include protecție endpoint și o serie de soluții și servicii de securitate specializate pentru a lupta împotriva amenințărilor digitale sofisticate și în permanentă evoluție. Peste 400 de milioane de utilizatori sunt protejați de tehnologiile Kaspersky și ajutăm 240.000 de clienți corporativi să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei. Aflați mai multe pe www.kaspersky.com