Acasă Antivirus ESET Smart Security Premium a fost desemnat “Cel mai bun produs de...

ESET Smart Security Premium a fost desemnat “Cel mai bun produs de securitate al anului” de către Digital Citizen

7
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Depășind alte 14 produse antivirus comerciale de pe piață, ESET Smart Security Premium s-a evidențiat prin motorul său antivirus rapid și eficient, prin modulul firewall puternic, interfața ușor de utilizat și prin funcția inovatoare Home Network Protection.

În vreme ce securitatea cibernetică devine tot mai importantă pentru utilizatorii de internet și pentru proprietarii de afaceri mici, soluțiile destinate să acopere nevoile de protecție ale tuturor tipurilor de utilizatori sunt mai importante ca oricând. ESET Smart Security Premium este un produs antivirus versatil, potrivit atât pentru cei care doresc să-l instaleze rapid pentru a rula automat în fundal, cât și pentru cei care preferă să configureze și să controleze modul de lucru al aplicației în detaliu.

„La ESET lucrăm în continuu pentru a îmbunătăți soluțiile noastre de securitate și pentru a le face accesibile tuturor utilizatorilor de internet“, a declarat Matej Krištofík, Product Manager la ESET pe segmentul de soluții destinate utilizatorilor de acasă. „Suntem încântați de primirea acestui premiu și de recunoașterea soluției ESET Smart Security Premium drept cea mai bună soluție antivirus.“

Toate produsele avute în vedere pentru Premiile Digital Citizen au fost supuse unor testări riguroase, care au inclus experiența descărcării și instalării, ușurința de utilizare și de configurare, integrarea cu Windows, cu browserele și cu aplicațiile universale pentru platformele Windows.

„Premiile Digital Citizen au fost concepute pentru a ajuta consumatorii să identifice cele mai bune produse antivirus conform nevoilor lor“, a declarat Ciprian Adrian Rusen, Digital Citizen. „ESET Smart Security Premium s-a evidențiat în fața concurenților săi datorită motorului său antivirus extrem de eficient, datorită impactului său redus asupra sistemului și protecției de top oferite rețelei. Noi credem că asigură cea mai bună experiență pentru utilizatorii Windows.”

Motivele pentru care ESET Smart Security Premium a primit premiul Digital Citizen „Cel mai bun produs de securitate al anului“:

  • Motor antivirus rapid și eficient ce oferă protecție împotriva tuturor tipurilor de malware.
  • Lipsesc, aproape în totalitate, efectele negative asupra vitezei și performanței computerului.
  • Include un modul firewall puternic, care protejează computerul și dispozitivele împotriva tuturor tipurilor de amenințări de rețea.
  • Interfață ușor de utilizat atât de începători, cât și de către utilizatorii experimentați.
  • Include instrumente suplimentare utile: control parental, un utilitar pentru criptarea fișierelor și a unităților de stocare externe, un manager de parole care utilizează criptarea AES-256, scut ransomware, protecție pentru camera web, precum și protecție pentru internet banking și plăți online.
  • ESET Smart Security Premium adaugă o caracteristică de protecție inovatoare numită Home Network Protection. Acest instrument este atât direct util, cât și un sprijin educațional în spiritul securității, ajutându-i pe utilizatori să își securizeze rețelele prin îmbunătățirea setărilor routerelor wireless. Acest instrument scanează routerul împotriva vulnerabilităților care provin dinspre setări sau dinspre parolele slabe și încearcă să identifice dacă echipamentul a fost compromis de către cineva din afara rețelei. La finalul scanării, el oferă recomandări pentru îmbunătățirea securității rețelei locale. Această funcționalitate oferă și o listă utilă cu dispozitivele conectate la router, împărțite în categorii, în funcție de tipul lor. Atunci când un dispozitiv nou se conectează la rețea, este afișată o notificare care urmează să comunice acest aspect, astfel încât să se poată reacționa în cazul în care un dispozitiv neautorizat incearcă să se infiltreze.