⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK5358

APPLE IPhone 12 Pro Dual Sim eSim 128GB 5G Auriu 6GB RAM

Cei care exploatează securitatea unei mașini Tesla pot pleca cu ea acasă

La concursul de securitate cibernetică Pwn2Own de anul acesta, cercetătorii în securitate care reușesc să exploateze securitatea unei mașini Tesla pot pleca cu ea acasă. Tesla a anunțat pe 14 ianuarie că o mașină Model 3 va fi disponibilă în cadrul concursului de securitate cibernetică Pwn2Own care va avea loc, în luna martie, în Vancouver, scrie bgr.com, citat de securityportal.ro

Este pentru prima dată când acest concurs va include o categorie pentru automobile. Cercetătorii mai pot câștiga și peste un milion de dolari și alte premii. Model 3 va fi acordat unui singur câștigător conform regulilor concursului.

Desigur, Tesla a emis sute de actualizări software care reglează performanța, siguranța și securitatea mașinilor companiei încă de la prima actualizare realizată în 2012.

Model 3 a fost cea mai bine vândută mașină de lux pentru categoriile: mașini și SUV-uri pe întreaga durată a lui 2018. În cadrul acestui concurs, experții în securitate pot pleca acasă și cu laptopurile pe care le-au exploatat. 

Tesla a anunțat că colaborează cu Trend Micro (care organizează evenimentul anual). Model 3 este primul vehicul din noua categorie (automobile) introdusă în concurs. În plus, Trend Micro colaborează cu Microsoft și are ca sponsor VMWare.

Este al 13-lea an al competiției Pwn2Own. Organizatorii vor oferi și premii în bani care depășesc 900.000 de dolari pentru atacurile care corup diverse sisteme. Cel mai mare premiu este de 250.000 de dolari pentru hackerii care reușesc să compromită unitatea gateway, pilotul automat sau VCSEC, conform arstechnica.com.

Mai multe detalii despre concursul de securitate cibernetică Pwn2Own găsiți aici.

Notă: Unele articole pot conține linkuri de afiliere.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.