Acasă Licențe Gratuite Auslogics BoostSpeed 12 Pro – Licență gratuită

Auslogics BoostSpeed 12 Pro – Licență gratuită

467
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Auslogics BoostSpeed este cel mai simplu mod de reparare, curățare și accelerare a computerului dvs. Acest program este una dintre cele mai eficiente soluții complete existente pe piață.

Auslogics BoostSpeed scanează calculatorul dvs. pentru a descoperi problemele care pot fi responsabile pentru încetinirea funcționării lui și vă pune la dispoziție un mod sigur și ușor de a rezolva problemele cu ajutorul unui set complet de instrumente pentru a îmbunătăți fiecare aspect de funcționare în nivelul de performanță al computerului.

La doar un click distanță, puteți face următoarele (sau doar părți pe care le doriți rezolvate): curățare fișiere junk, curățare și reparare regiștri, îmbunătățire setări Windows și internet, defragmentare hard disk, etc. – toate pentru a face computerul dvs. să funcționeze mai rapid și mai ușor.
 
Pentru a avea Auslogics BoostSpeed 12 Pro (ultima versiune) cu licență gratuită, descărcați-l și instalați-l de aici, iar pentru a-l activa folosiți cheia de înregistrare de mai jos (Menu > Activate PRO):

Y25SC-TLCY7-V4VFB-9L3DB-RFRJG
Notă:
  • Licența este valabilă până la 25 martie 2022.
  • Cheia de înregistrare poate fi folosită doar pentru activarea versiunii 12.
  • Nu puteți face upgrade la o versiune ulterioară a programului.
  • Nu este disponibil suportul tehnic gratuit.
  • Mai multe informații despre acest program obțineți de aici.
Auslogics BoostSpeed 12 Pro - Licență gratuită