Acasă Licențe Gratuite Auslogics BoostSpeed 12 Pro – Licență gratuită

Auslogics BoostSpeed 12 Pro – Licență gratuită

449

Auslogics BoostSpeed este cel mai simplu mod de reparare, curățare și accelerare a computerului dvs. Acest program este una dintre cele mai eficiente soluții complete existente pe piață.

Auslogics BoostSpeed scanează calculatorul dvs. pentru a descoperi problemele care pot fi responsabile pentru încetinirea funcționării lui și vă pune la dispoziție un mod sigur și ușor de a rezolva problemele cu ajutorul unui set complet de instrumente pentru a îmbunătăți fiecare aspect de funcționare în nivelul de performanță al computerului.

La doar un click distanță, puteți face următoarele (sau doar părți pe care le doriți rezolvate): curățare fișiere junk, curățare și reparare regiștri, îmbunătățire setări Windows și internet, defragmentare hard disk, etc. – toate pentru a face computerul dvs. să funcționeze mai rapid și mai ușor.
 
Pentru a avea Auslogics BoostSpeed 12 Pro (ultima versiune) cu licență gratuită, descărcați-l și instalați-l de aici, iar pentru a-l activa folosiți cheia de înregistrare de mai jos (Menu > Activate PRO):

Y25SC-TLCY7-V4VFB-9L3DB-RFRJG
Notă:
  • Licența este valabilă până la 25 martie 2022.
  • Cheia de înregistrare poate fi folosită doar pentru activarea versiunii 12.
  • Nu puteți face upgrade la o versiune ulterioară a programului.
  • Nu este disponibil suportul tehnic gratuit.
  • Mai multe informații despre acest program obțineți de aici.
Auslogics BoostSpeed 12 Pro - Licență gratuită