Acasă Diverse Topul care nu are nevoie de comentarii

Topul care nu are nevoie de comentarii

158
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Topul care nu are nevoie de comentarii
2022 PageFairAdblock Report îl găsiţi aici: https://4682915.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/4682915/Adblock%20Reports/2022%20PageFair%20Adblock%20Report.pdf

P.S. Românii şi originile slave (popoarele slave sunt recunoscute ca fiind bune la suflet 😄)

Geneticianul Florin Stanciu a facut o analiză ADN populaţională, bazată pe probele genetice a 9.000 de persoane. A studiat ce s-a transmis, pe cale paternă în populaţie. A descoperit un tipar genetic mai degrabă predominant slav, pe lângă genele latine.

„Suntem naționaliști pentru că alegem să fim naționaliști. Din perspectivă genetică suntem un amestec. Și până la urmă este o etichetare subiectivă a fi sau a nu fi naționalist pe un teritoriu pe care se umblă, se circulă liber. Există un studiu anterior făcut pe un lot de 9.000 și ceva de persoane, care a constat în ADN nuclear și care a reflectat că populația umană de pe teritoriul României este un amestec de influențe. Între care slave, turcice, latine, grecești şamd. Reiese faptul că, în momentul de față există un amestec extraordinar pe teritoriul României, dar, în trecut, din perspectivă genetică, există urmele migrației slavilor pe teritoriul României. S-au impregnat, s-a cantonat cumva acea migrație de la nord la sud”, spune Florin Stanciu.