Acasă Diverse Cele mai populare căutări pe Google la nivel mondial în 2016

Cele mai populare căutări pe Google la nivel mondial în 2016

3

Potrivit unui clasament dat publicităţii miercuri de Google, gigantul american al internetului, jocul Pokemon Go a fost căutarea cea mai populară din acest an la scară mondială pe motorul de căutare online Google. 

Pe locul doi al căutărilor s-a aflat iPhone 7 al Apple, lansat în septembrie, urmat de Donald Trump, care a câştigat în noiembrie alegerile prezidenţiale din SUA, de cântăreţul Prince, care a murit în luna aprilie și de Powerball, celebrul joc la loterie din SUA.

În topul personalităţilor, Donald Trump este pe primul loc, devansând-o pe contracandidata sa democrată din alegeri, Hillary Clinton. 

Alegerile prezidenţiale din SUA s-au aflat în fruntea căutărilor în ceea ce priveşte subiectele de actualitate care i-au interesat pe internauţi, urmate de Jocurile Olimpice și de Brexit.

Google publică această listă a tendinţelor mondiale în fiecare an, la fel ca şi liste pentru fiecare ţară care rezumă marile zone de interes ale internauţilor.

Articolul precedentSoftpedia Christmas & New Year Giveaways – 10 programe gratuite oferite de Softpedia
Articolul următorMamele offline, tații online – Kaspersky Lab studiază cum se comportă părinții pentru a-și proteja copiii