Acasă Diverse Cavaleria.ro – Giveaway 100.000

Cavaleria.ro – Giveaway 100.000

61
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Cavaleria.ro a creat un giveaway pentru a sărbători pragul de 100.000 de abonați pe canalul lor de YouTube, Cavaleria.ro. 

Pentru a participa la acest giveaway trebuie să te înscrii pe cavaleria.com/giveaway și să completezi toate câmpurile existente (Abonare, Like, Nume+Prenume, nr. telefon (necesar pentru a putea fi contactat în cazul în care vei câștiga unul din premiile puse la bătaie) și e-mail. 

Conform organizatorului, giveaway-ul se va activa atunci când contul de YouTube Cavaleria.ro atinge pragul de 100.000 de subscriberi (abonați). În acest moment, acest cont are 63. 068 abonați. Pentru a se atinge cît mai repede pragul de 100.000 de subscriberi poți da și un share clipului de pe facebook sau YouTube.

Dacă ai unele nelămuriri, citește termenii și condițiile de participare. Exragerea va fi făcută în direct pe YouTube și Facebook prin random.org în prima zi lucrătoare după ce va fi atins pragul de 100.000 de abonați.

Premiile oferite sunt:

  • 20 licențe antivirus G Data
  • 1 Robot Jucărie BB8
  • 1 Vector Watch Luna Negru
  • 1 Ninebot Mini Pro by Segway (alb sau negru, câștigătorul alege culoarea)
  • 1 Troller Stratic Baloon M
  • 1 Weekend AllInclusive pentru două persoane la Teleferic Grand Hotel Poiana Brașov