Acasă Diverse Bitdefender prezintă la Consumer Electronic Show din Las Vegas versiunea a doua...

Bitdefender prezintă la Consumer Electronic Show din Las Vegas versiunea a doua a produsului Bitdefender BOX

5

Bitdefender prezintă la târgul de tehnologie Consumer Electronic Show din Las Vegas noua generație a produsului Bitdefender BOX, revoluționarul dispozitiv de securitate care protejează toate gadget-urile inteligente conectate la internet.

Bitdefender este prima companie din lume care a lansat în 2015 un dispozitiv de securitate ce prefigura tendințele unei piețe în care tot mai multe dintre aparatele electronice folosite zilnic se conectează la internet, fără ca utilizatorii să aibă posibilitatea să le protejeze de amenințări cibernetice.

Televizoare smart, camere de supraveghere, console de jocuri, lămpi inteligente, frigidere sau termostate conectate la internet au devenit extrem de utilizate peste tot în lume, fără a fi echipate corespunzător pentru a bloca eventualele atacuri cibernetice care decurg din conectarea acestora la rețeaua familiei.

Acestea constituie astfel o poartă de intrare pentru criminalii cibernetici către informații valoroase stocate pe dispozitivele tradiționale precum laptopuri sau telefoane mobile.

„Acum mai bine de patru ani am anticipat direcția pe care o va lua piața globală și am început lucrul la Bitdefender BOX. Cererea din piața și orientarea altor jucători către crearea unor produse similare întăresc poziția noastră de inovatori în piața globală de securitate și ne aduc cu un pas înaintea atacatorilor’’, spune Ciprian Istrate, vicepreşedinte al segmentului de produse consumer în cadrul Bitdefender.

Noul Bitdefender BOX oferă un sistem avansat de protecție a datelor personale, bazat pe analiza în timp real a traficului de internet, și mecanisme de corelare a incidentelor de securitate cibernetică, care avertizează asupra amenințărilor periculoase și blochează încercările atacatorilor de a invada intimitatea utilizatorilor.

Sistemul de prevenire a intervențiilor externe inspectează traficul de internet și indică orice încercare de a exploata vulnerabilități existente în dispozitivele inteligente din locuință. Mai mult, sistemul de control al accesului la rețea permite utilizatorilor să supravegheze accesul la rețeaua familiei, în timp ce modulul de evaluare a vulnerabilităților alertează asupra incidentelor din rețea și oferă recomandări pentru a reduce riscul unor atacuri cibernetice.

Articolul precedentRețelele de socializare provoacă reacții de invidie față de prietenii online, arată un studiu Kaspersky Lab
Articolul următorAlter Ego, butonul care îți schimbă identitatea pe Internet (VIDEO)