Acasă IT News ASUS a anunțat evenimentul de lansare pentru Zenfone 9

ASUS a anunțat evenimentul de lansare pentru Zenfone 9

86
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

ASUS a anunțat data evenimentului virtual în cadrul căruia va dezvălui cel mai nou smartphone Zenfone 9, un telefon ultra-compact cu performanțe de top. Evenimentul va prezenta îmbunătățirile de performanță atât la nivel hardware, cât și software, alături de noi caracteristici exclusive și accesorii în premieră. 

Lansarea online va avea loc pe 28 iulie 2022, la ora 16:00 (ora României).

Evenimentul va prezenta numeroasele îmbunătățiri aduse de Zenfone 9, inclusiv modulele de cameră, performanța procesorului și a graficii, viteza de afișare, durata de viață a bateriei, interfața și multe altele. Zenfone 9 va dispune de cel mai recent procesor flagship Snapdragon® 8+ Gen1 Mobile Platform de la Qualcomm®, care îi va oferi capabilități de neimaginat până acum, cu o viteză a procesorului de până la 3,2 GHz. Zenfone 9 a fost, de asemenea, complet reproiectat, ceea ce îl face cel mai modern Zenfone de până acum.

Pe 28 iulie, ASUS va prezenta îmbunătățirile și reglajele inedite ale interfeței, care le vor permite utilizatorilor să se bucure de o experiență de utilizare a lui Zenfone 9 cu o singură mână, într-un mod intuitiv și flexibil. Alte îmbunătățiri software, combinate cu o gamă extinsă de accesorii opționale, îi ajută pe utilizatori să captureze amintiri oricând și oriunde. Pe lângă performanțele superioare ale lui Zenfone 9, interfața oferă modalitatea perfectă de a realiza fotografii, cu o singură mână.

Zenfone 9 va putea fi descoperit în premieră în cadrul ASUS.

ASUS a anunțat evenimentul de lansare pentru Zenfone 9

ASUS

ASUS este o companie multinațională recunoscută pentru cele mai bune plăci de bază din lume, PC-uri, monitoare, plăci grafice și routere, apreciată de Laptop Mag drept cea mai bună marcă de laptopuri în 2020. Cu un vast portofoliu de soluții superioare pentru gaming, crearea de conținut și AIoT, ASUS se detașează în industrie prin design-ul de top și inovațiile gândite pentru o experiență digitală inteligentă, activă și plină de satisfacții, accesibilă oricărui utilizator, oriunde și oricând. Având angajați în întreaga lume, printre care peste 5000 de profesioniști în cercetare și dezvoltare, ASUS urmărește să devină cea mai admirată și inovatoare companie de tehnologie din lume. Inspirat de sloganul „În Căutarea Incredibilului / In Search of Incredible”, ASUS a câștigat peste 11 premii pe zi în 2020, situându-se printre „Cele mai admirate companii din lume” și „Cele mai apreciate companii din lume”, potrivit Fortune.