Acasă Diverse Adolescentul care a refuzat 8 milioane de dolari pentru site-ul său

Adolescentul care a refuzat 8 milioane de dolari pentru site-ul său

76
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Avi Schiffmann, un tânăr de 17 ani din Washington, a creat în data de 29 decembrie 2019 unul dintre site-urile despre coronavirus cu cel mai mare trafic din lume. Site-ul are peste 30 de milioane de vizite pe zi și a adunat în total, din momentul lansării, peste 700 de milioane de utilizatori unici.

Proiectul ncov2019.live l-a început atunci când erau mai puțin de 1.000 de cazuri de COVID-19 și toate doar în zona Wuhan din China. Recent a refuzat 8 milioane de dolari pentru site-ul său, dar și un loc de muncă la Microsoft.

Adolescentul care a refuzat 8 milioane de dolari pentru site-ul său

”Am doar 17 ani, nu am nevoie de 8 milioane de dolari. Nu vreau să devin un speculant, am alte planuri de viitor”, a explicat puștiul american din Washington.

”Zeci de mii de oameni mi-au transmis că sunt idiot să refuz 8 milioane de dolari”, a scris Avi într-un mesaj pe Twitter.

Pentru inițiativa sa, a primit recent și un premiu. Dacă doriți, puteți să-i scrieți pe adresa de e-mail (coronaviruswebsite@gmail.com).

P.S. Câți români ar fi refuzat asemenea oferte?