⚡ -3% din preț pe QuickMobile.ro dacă folosești cuponul: QUICK5358

APPLE IPhone 12 Pro Dual Sim eSim 128GB 5G Auriu 6GB RAM

Ziua Siguranței pe Internet 2019

Ziua Siguranței pe Internet este un eveniment de anvergură europeană care se desfășoară anual în luna Februarie, sub egida rețelei europene “INSAFE” – European Safer Internet Network în cadrul programului Safer Internet Plus co-finanțat de Comisia Europeană.

Ziua Siguranței pe Internet are ca scop promovarea utilizării într-un mod mai sigur și responsabil a tehnologiei online și a telefoanelor mobile, mai ales de către copii și adolescenți. Ca în fiecare an, punctul culminant al evenimentelor axate pe siguranța online va avea loc pe 5 februarie 2019, în peste 140 de țări de pe întreg globul, sub sloganul unificator „Împreună pentru un internet mai bun”.

Ziua Siguranței pe Internet 2019

Campania își propune să ajungă la copii și tineri, părinți și tutori, profesori și asistenți sociali, reprezentanți ai industriei, factori de decizie și politicieni, încurajându-i pe toți să contribuie la crearea unui internet mai bun. Acest lucru le va permite tuturor să profite la maximum de șansele pe care le oferă noile tehnologii, indiferent de vârstă, etnie, religie, orientare sexuală sau gen.

Pentru a lua parte la campanie, descoperiți activitățile din țara dumneavoastră, accesibile prin intermediul adresei www.saferinternetday.org/country, fie contactând comitetul național al campaniei.

Consultați și:

Notă: Unele articole pot conține linkuri de afiliere.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.