Acasă Licențe Gratuite Zemana AntiLogger Premium – Licență gratuită

Zemana AntiLogger Premium – Licență gratuită

76
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Zemana AntiLogger este o aplicație puternică, eficientă și de dimensiuni reduse, concepută pentru a monitoriza activitatea pe computerul dvs. AntiLogger monitorizează computerul dvs. împotriva amenințărilor și previne înregistrarea și furtul informațiilor personale, blocând orice activitatea suspicioasă.

Zemana AntiLogger funcționează cu produsele antivirus, adăugând un scut suplimentar de securitate, crescând la maxim nivelul de protecție. Acesta este extrem de eficient împotriva furturilor ID și a fraudelor bancare online.

Ce este un keylogger

Un keylogger este un program care înregistrează tot ceea ce se tastează de la o tastatură, precum și mișcările și click-urile date cu mouse-ul. Odată ce aveți un keylogger în calculatorul vostru, el poate foarte ușor să vă fure (înregistreze) datele bancare, parolele, poate urmări cu ușurință activitățile angajaților unei firme, codurile cardurilor și alte informații prețioase tastate de pe un calculator.

Cum obțineți Zemana AntiLogger Premium:

1. Instalați programul.

2. După instalare, dați clic pe butonul „Licență” din dreapta sus.

3. Clic pe „Introduceți o nouă cheie de licență”.

4. Introduceți codul promoțional GIVEAWAY-8792-2640 și activați programul.

Condițiile ofertei

  • Licența este valabilă până la 20 februarie 2020, numai pentru uz personal.
  • Veți primi actualizări gratuite pentru întreaga perioadă de licență.
  • Nu există suport tehnic gratuit

Zemana AntiLogger Premium - Licență gratuită