Home / Security / Zemana AntiLogger Premium – Licență gratuită

Zemana AntiLogger Premium – Licență gratuită

Zemana AntiLogger este o aplicație puternică, eficientă și de dimensiuni reduse, concepută pentru a monitoriza activitatea pe computerul dvs. AntiLogger monitorizează computerul dvs. împotriva amenințărilor și previne înregistrarea și furtul informațiilor personale, blocând orice activitatea suspicioasă.

Zemana AntiLogger funcționează cu produsele antivirus, adăugând un scut suplimentar de securitate, crescând la maxim nivelul de protecție. Acesta este extrem de eficient împotriva furturilor ID și a fraudelor bancare online.

Ce este un keylogger

Un keylogger este un program care înregistrează tot ceea ce se tastează de la o tastatură, precum și mișcările și click-urile date cu mouse-ul. Odată ce aveți un keylogger în calculatorul vostru, el poate foarte ușor să vă fure (înregistreze) datele bancare, parolele, poate urmări cu ușurință activitățile angajaților unei firme, codurile cardurilor și alte informații prețioase tastate de pe un calculator.

Cum obțineți Zemana AntiLogger Premium:

1. Instalați programul.

2. După instalare, dați clic pe butonul “Licență” din dreapta sus.

3. Clic pe “Introduceți o nouă cheie de licență”.

4. Introduceți codul promoțional GIVEAWAY-4245-5487 și activați programul.

Zemana AntiLogger Premium - Licență gratuită

CITEȘTE ȘI

Steganos Online Shield VPN – Protejează identitatea online prin criptarea conexiunii la Internet (Promoție limitată – Licență gratuită 1 an de zile)

Steganos Online Shield VPN protejează identitatea online prin criptarea conexiunii la Internet. Programul reușește să realizeze …

Acest site se întreține exclusiv din publicitatea afișată. Acest site nu folosește publicitate agresivă de tip pop-up, reclame animate flash, reclame care acoperă site-ul și marchează conținutul de dedesubt, sau audio-video care se deschide automat, ci discretă și decentă.

 

De aceea, dacă folosiți un program de tip Adblock vă rog să-l dezactivați pentru programegratuitepc.com.

 

Mulțumesc pentru înțelegere!