YouTube va lansa o aplicație pentru copii

YouTube va lansa pe 23 februarie, iniţial în SUA, YouTube for KIDS, o aplicaţie gratuită care le oferă părinţilor control asupra videoclipurilor pe care cei mici le urmăresc.


Aplicaţia are o interfaţă de utilizare simplificată, pentru ca cei mici să se descurce mai uşor, iar conţinutul promovat pe ecranul de start este furnizat de companii precum DreamWorks sau National Geographic. De asemenea, YouTube for KIDS dispune de control parental. Părinţii vor putea bloca accesul la conţinut violent sau cu caracter sexual şi vor putea stabili cât timp pot copiii să folosească aplicaţia în timpul unei zile.

YouTube KIDS

Un studiu recent a arătat că un minor se află, în medie, la doar trei clicuri distanţă pe YouTube de conţinut cu caracter sexual.  

Iniţial, aplicaţia va fi disponibilă pentru dispozitivele cu sistem de operare Android, dezvoltat de Google, compania care deţine YouTube.

Nu se ştie în acest moment când YouTube for KIDS va fi disponibilă şi în alte ţări.

Recent, un alt serviciu video celebru, Vine (deţinut de Twitter), a lansat o aplicaţie dedicată pentru copii, disponibilă deocamdată doar pe iOS.


UPDATEYouTube KIDS poate fi descărcat de aici (Necesită Android 4.1 sau o versiune ulterioară):
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.youtube.kids

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.