YouTube adaugă o funcție nouă în aplicația pentru dispozitive mobile

YouTube a adăugat o nouă opțiune disponibilă doar pentru dispozitivele mobile, care va permite utilizatorilor să distribuie videoclipuri prietenilor și să discute despre acestea în privat – totul, fără a părăsi aplicația.

Noua funcție are aceleași caracteristici precum aplicațiile de mesagerie clasice: atunci când distribuiți un videoclip unui contact (sau unui grup ), puteți discuta despre el fără a părăsi aplicația. Utilizatorii pot, de asemenea, să răspundă unui video distribuit cu un alt video prin simpla apăsare a unei pictograme.

Noua caracteristică va fi integrată în butonul de distribuire din aplicația YouTube și va permite utilizatorilor să selecteze din lista de contacte a telefonului persoanele către care este distribuit un videoclip. Se va putea obține, de asemenea, un link direct pentru a distribui și a adăuga noi prieteni pentru a discuta despre videoclipul respectiv.

Până acum noua opțiune a fost disponibilă, de la începutul anului, doar utilizatorilor din Canada, dar va fi lansată la nivel global, anunță The Verge, citat de Digi24.

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.