YouTube adaugă o funcție nouă în aplicația pentru dispozitive mobile

YouTube a adăugat o nouă opțiune disponibilă doar pentru dispozitivele mobile, care va permite utilizatorilor să distribuie videoclipuri prietenilor și să discute despre acestea în privat – totul, fără a părăsi aplicația.

Noua funcție are aceleași caracteristici precum aplicațiile de mesagerie clasice: atunci când distribuiți un videoclip unui contact (sau unui grup ), puteți discuta despre el fără a părăsi aplicația. Utilizatorii pot, de asemenea, să răspundă unui video distribuit cu un alt video prin simpla apăsare a unei pictograme.

Noua caracteristică va fi integrată în butonul de distribuire din aplicația YouTube și va permite utilizatorilor să selecteze din lista de contacte a telefonului persoanele către care este distribuit un videoclip. Se va putea obține, de asemenea, un link direct pentru a distribui și a adăuga noi prieteni pentru a discuta despre videoclipul respectiv.

Până acum noua opțiune a fost disponibilă, de la începutul anului, doar utilizatorilor din Canada, dar va fi lansată la nivel global, anunță The Verge, citat de Digi24.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.