Acasă Diverse Younited by F-Secure: 200 GB gratuit timp de 1 an de zile...

Younited by F-Secure: 200 GB gratuit timp de 1 an de zile (Promoție limitată)

11
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Younited, soluția inovatoare de stocare a conținutului digital (documente, fotografii, clipuri video și alte fișiere importante) dezvoltată de către F-Secure, permite utilizatorilor să acceseze servicii precum Facebook, Google Drive, Picasa sau Dropbox de pe smartphone-uri, tablete sau computere.

Tot conținutul este disponibil într-un singur loc, accesibil de pe orice tip de dispozitiv! Iar pentru utilizatorii îngrijorați în privința intimității și siguranței datelor în cloud, Younited este complet securizat. Serviciul funcționează respectând legile finlandeze privind intimitatea și beneficiază de expertiza F-Secure în domeniul securității, astfel încât utilizatorii pot fi siguri că informațiile lor sunt sigure și private. Soluția este disponibilă pentru Windows, Mac, Win Phone 8, iPhone, iPad și Android.

Opțiunea gratuită, oferă o capacitate a spațiului de stocare a conținutului digital de 5 GB.Pentru o perioadă limitată de timp, puteți obține 200 GB spațiu de stocare pe o perioadă de 1 an de zile dacă introduceți voucherul de mai jos (click pe link):CHIPy2015Younited poate fi descărcat de aici.