1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. Younited by F-Secure: 200 GB gratuit timp de 1 an de zile (Promoție limitată)

Younited by F-Secure: 200 GB gratuit timp de 1 an de zile (Promoție limitată)

Younited, soluția inovatoare de stocare a conținutului digital (documente, fotografii, clipuri video și alte fișiere importante) dezvoltată de către F-Secure, permite utilizatorilor să acceseze servicii precum Facebook, Google Drive, Picasa sau Dropbox de pe smartphone-uri, tablete sau computere.

Tot conținutul este disponibil într-un singur loc, accesibil de pe orice tip de dispozitiv! Iar pentru utilizatorii îngrijorați în privința intimității și siguranței datelor în cloud, Younited este complet securizat. Serviciul funcționează respectând legile finlandeze privind intimitatea și beneficiază de expertiza F-Secure în domeniul securității, astfel încât utilizatorii pot fi siguri că informațiile lor sunt sigure și private. Soluția este disponibilă pentru Windows, Mac, Win Phone 8, iPhone, iPad și Android.

Opțiunea gratuită, oferă o capacitate a spațiului de stocare a conținutului digital de 5 GB.Pentru o perioadă limitată de timp, puteți obține 200 GB spațiu de stocare pe o perioadă de 1 an de zile dacă introduceți voucherul de mai jos (click pe link):CHIPy2015Younited poate fi descărcat de aici. 

DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *