Acasă Diverse WonderFox DVD Video Converter Senior Version (Promoție limitată – Licență gratuită)

WonderFox DVD Video Converter Senior Version (Promoție limitată – Licență gratuită)

11
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
WonderFox DVD Video Converter oferă o soluție completă de copiere DVD (de la DIsney, Paramount, Sony, etc.), convertire video, descărcare video online, editare și redare filme/ video, toate la o performanță excelentă.


Acest program este cel mai simplu mod de administrare a oricăror discurilor DVD criptate inclusiv discuri DVD cu CSS, cu cod de regiune, RCE, Sony ArccOS, UOP, Disney X-project DRM și a celor mai noi tehnici de criptare. Pe lângă tehnologia puternică de decriptare DVD, acest program poate copia conținut DVD fără nici o pierdere, rapid și fără pierderi de calitate.

Acesta suportă procesoare multiple, accelerare GPU (NVIDIA, CUDATM și AMD), modul loturi de fișiere și o tehnologie unică de codare, care accelerează viteza de conversie cu 30-50%. Mai mult, acesta adoptă Variable Bite Rate (VBR), care oferă o calitate mai bună în fișierele de dimensiuni mai mici. Convertiți DVD/Video în peste 150 de formate video și formate pentru dispozitive portabile, inclusiv noile iPhone 6/6 plus, Samsung Galaxy S6/S6 edge, HTC One M9, Blackberry Passport, Google Nexus 6 și altele.


Promoția pentru acest program poate fi accesată aici (dați click pe butonul „Get It Now”) și este valabilă până la 1 iunie 2015.