PROMO

WonderFox DVD Video Converter Senior Version (Promoție limitată – Licență gratuită)

DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:
WonderFox DVD Video Converter oferă o soluție completă de copiere DVD (de la DIsney, Paramount, Sony, etc.), convertire video, descărcare video online, editare și redare filme/ video, toate la o performanță excelentă.


Acest program este cel mai simplu mod de administrare a oricăror discurilor DVD criptate inclusiv discuri DVD cu CSS, cu cod de regiune, RCE, Sony ArccOS, UOP, Disney X-project DRM și a celor mai noi tehnici de criptare. Pe lângă tehnologia puternică de decriptare DVD, acest program poate copia conținut DVD fără nici o pierdere, rapid și fără pierderi de calitate.

Acesta suportă procesoare multiple, accelerare GPU (NVIDIA, CUDATM și AMD), modul loturi de fișiere și o tehnologie unică de codare, care accelerează viteza de conversie cu 30-50%. Mai mult, acesta adoptă Variable Bite Rate (VBR), care oferă o calitate mai bună în fișierele de dimensiuni mai mici. Convertiți DVD/Video în peste 150 de formate video și formate pentru dispozitive portabile, inclusiv noile iPhone 6/6 plus, Samsung Galaxy S6/S6 edge, HTC One M9, Blackberry Passport, Google Nexus 6 și altele.


Promoția pentru acest program poate fi accesată aici (dați click pe butonul “Get It Now”) și este valabilă până la 1 iunie 2015. 
DISTRIBUIE ACEST ARTICOL:

Check Also

După topurile privind cele  mai căutate cuvinte pe Google și topul căutărilor amuzante pe eMAG în 2019, iată și topul celor mai bine plătiți YouTuberi din lume.

Top 10 cei mai bine plătiți YouTuberi din lume în 2019

După topurile privind cele mai căutate cuvinte pe Google și al căutărilor amuzante pe eMAG …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.