Wise Care 365 – Stabilizarea, securizarea și accelerarea Windows-ului (Promoție limitată ComputerBild – Licență PRO 1 an de zile)

Wise Care 365 este un program complex ce include cele mai importante utilități de sistem pentru a vă sprijini să aveți  un calculator optimizat. Programul vă va ajuta să curățați registry, să eliberați spațiu pe hard disk, să ștergeți datele private și să recuperați fișierele pierdute, să ascundeți fișierele și directoarele importante sau să blocați aplicațiile personale.După folosirea programului, veți constata că este un instrument complex pentru îmbunătățirea performanței calculatorului. Dacă PC-ul dvs. răspunde din ce în ce mai greu, nu ezitați să folosiți Wise Care 365.
Pentru a avea programul cu licență gratuită 1 an de zile (versiunea PRO), accesați această pagină (promoție limitată ComputerBild). După completarea datelor, verificați e-mailul.

Descărcați Wise Care 365 (ultima versiune) de aici.
După instalare, inserați în program serialul obținut.

Wise Care 365 PRO


Continuă lectura

AnteriorUrmător

11 comentarii la „Wise Care 365 – Stabilizarea, securizarea și accelerarea Windows-ului (Promoție limitată ComputerBild – Licență PRO 1 an de zile)

  1. Wise Care functioneaza perfect…In cazul al 2-lea , referitor la cod, imi retrag cel de-al 2-lea comment,….Imi doresc prea mult codul…!

  2. Wise Care Pro 365 este un program pe care îl recomand tuturor . Codul HTML de care vorbești îl vei primi prin e-mail în cel mai scurt timp .

  3. Salut , am instalat wise care si este conform cu asteptarile .As vrea sa te rog ceva : imi spui si mie unde gasesc codul pe care il ai la etichete ?, merge si la blogger..? .mersi anticipat !

      1. Wise Care functioneaza perfect…In cazul al 2-lea , referitor la cod, imi retrag cel de-al 2-lea comment,….Imi doresc prea mult codul…!

  4. Salut , am instalat wise care si este conform cu asteptarile .As vrea sa te rog ceva : imi spui si mie unde gasesc codul pe care il ai la etichete ?, merge si la blogger..? .mersi anticipat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.