Acasă Licențe Gratuite WinX HD Video Converter Deluxe – Licență gratuită

WinX HD Video Converter Deluxe – Licență gratuită

403
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

WinX HD Video Converter Deluxe funcționează ca un program de convertire video complet utilat, un program ce descarcă video de pe YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Dailymotion, Vimeo, etc., un editor video și un program de creare succesiuni de imagini.

WinX HD Video Converter Deluxe vă permite să convertiți orice fișiere video la o viteză de conversie mult mai rapidă decât alte programe și la calitatea cea mai mare posibilă. Cele peste 400 de presetări pentru profile fac redarea oricăror fișiere video pe Apple, Android și Windows Phone foarte ușoară.

 

Pentru a obține acest program cu licență gratuită (lifetime license – pagina de giveaway), descărcați-l de aici, instalați-l și folosiți pentru activare codul de licență de mai jos:
AFPWL-B75N7-5MWLO-YILSV

Un ghid de folosire găsiți aici. Mai multe informații despre acest program obțineți de aici.

NOTĂ:
  • Licență pe viață doar pentru versiunea 5.16.8 (ultima disponibilă), pentru un computer.
  • Actualizări la versiunilor mai noi nu sunt furnizate.
  • Nu există asistență tehnică gratuită.
  • Numai pentru uz personal.

SUPER OFERTĂ

WinX Anniversary Sale – 60% Reducere

MacX Anniversary Sale – 60% Reducere

WinX HD Video Converter Deluxe - Licență gratuită