WinUtilities Professional Edition – Licență gratuită

WinUtilities Professional Edition este o colecție de instrumente concepută pentru optimizarea și accelerarea performanței sistemului dvs.

WinUtilities Professional Edition conţine utilităţi pentru curăţarea registrelor Windows, a fişierelor temporare de pe hard disk, şterge aplicaţiile şi istoricul navigării pe internet, informaţiile cache şi cookies.

De asemenea, puteți defragmenta hard disk-urile şi registrele pentru a îmbunătăţii performanţa computerului dvs. Programul vă permite să controlaţi programele care pornesc odată cu Windows, vă ajută să găsiţi fişierele duplicate, să corectaţi shortcut-urile defecte şi să dezinstalaţi programele de care nu mai aveţi nevoie. 

Printre alte funcţii ale programului se numără şi ştergerea sigură a fişierelor, golirea definitivă a directorului Recycle Bin, funcţii de programare a mentenanţei şi recuperare de fişiere.

WinUtilities Professional Edition - Licență gratuită

Pentru a avea versiunea Pro cu licență gratuită, introduceți datele de mai jos după instalarea programului:

Name: numele vostru

Serial: WYMWDMMF0941362EC1D447AXWCG7LxJJbpOI9eNQZjSEuiNCKhsGOLIFETIME

Descărcați programul de aici (ultima versiune).

Condițiile ofertei: 

  • Licență pe viață numai pe versiunea 15.74.
  • Actualizările la noile versiuni nu vor fi disponibile.
  • Nu există asistență tehnică gratuită.
NOTĂ: Acest blog nu conține advertoriale (articole plătite). În schimb, o mică parte din articolele existente conțin linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând (software) prin aceste linkuri. Mulțumesc!