Acasă Fără categorie Windows 10 Technical Preview a fost instalat de peste 1,5 milioane de...

  Windows 10 Technical Preview a fost instalat de peste 1,5 milioane de utilizatori

  29
  NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
  NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
  Microsoft a lansat programul Windows Insider la începutul lunii octombrie pentru a oferi utilizatorilor acces la cele mai noi avanpremiere tehnice ale Windows 10, și până în prezent, această campanie specială s-a dovedit a fi de succes.

  Noile statistici furnizate de Gabriel Aul, șeful programului Windows Insider, arată că nu mai puțin de 1,5 milioane de persoane au instalat efectiv Windows 10 Preview prin intermediul acestui program, dar numărul lor ar putea fi chiar mai mare dacă luăm în considerare și numărul de descărcări ISO. Din cei 1,5 milioane de utilizatori care au instalat Windows 10, nu mai puțin de 450.000 sunt considerați a fi „foarte activi”, deoarece acestia sunt, cel mai probabil, cei care rulează versiunea Technical Preview în fiecare zi și trimit feedback-uri în mod regulat. 

  1.300 de bug-uri fixate cu ajutorul datelor introduse de utilizatori


  De la începutul lunii octombrie, când programul Windows Insider a început în mod oficial cu Windows 10 Technical Preview build 9841, Microsoft a stabilit nu mai putin de 1.300 de bug-uri, cele mai multe dintre ele constatate și de către utilizatori. Un grafic oferit de Gabriel Aul arată că build-ul 9841 a avut cel mai mare număr de bug-uri, dar aproape 800 dintre acestea au fost deja reparate, în timp ce aproximativ 200 continuă să fie active. În ceea ce privește build-ul 9860, Microsoft a reușit să găsească un remediu pentru mai mult de 600, în timp ce pentru build-ul 9879, compania a abordat peste 200 de bug-uri dintr-un total de aproape 500. Microsoft spune că majoritatea bug-urilor care cauzează BSODs și accidente app. au fost deja reparate, dar, în același timp, compania a încercat, de asemenea, să pună în aplicare noi opțiuni bazate pe feedback-ul utilizatorilor, cum ar fi opțiunea de a configura folderul implicit la deschiderea File Explorer.

  Windows 10 Consumer Preview va fi prezentat luna viitoare

  În acest moment, utilizatorii pot descărca și instala deja Windows 10 build 9901 de pe canale neoficiale, dar Microsoft recomandă ca toată lumea să stea departe de acest build, deoarece el conține bug-uri și probleme de performanță care ar putea afecta performanța generală a sistemului de operare. În același timp, Microsoft ne-a reamintit faptul că va organiza un nou eveniment pentru Windows 10 la 21 ianuarie 2015, numit Windows 10: The Next Chapter, atunci când probabil este așteptată și prezentarea Windows 10 Consumer Preview.