Acasă IT News WhatsApp a lansat versiunea pentru desktop a aplicației sale de mesagerie

WhatsApp a lansat versiunea pentru desktop a aplicației sale de mesagerie

9
NOTĂ: Unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: Some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
WhatsApp a lansat, miercuri, versiunea pentru desktop a aplicației sale de mesagerie.

WhatsApp„Astăzi introducem o aplicație pentru desktop care vă oferă o nouă posibilitate de a rămâne în contact, oriunde v-ați afla și în orice moment – fie că veți utiliza telefonul, computerul personal sau pe cel de la muncă. Precum WhatsApp Web (versiunea pentru browser), aplicația noastră pentru desktop este doar o extensie a aplicației care rulează pe telefonul dumneavoastră: aplicația reflectă toate conversațiile și mesajele pe care le primiți pe mobil”, se arată în postarea publicată pe blogul oficial al companiei
Noua aplicație pentru desktop este disponibilă pe Windows 8+ și Mac OS 10.9+ și este sincronizată cu contul dvs. WhatsApp care rulează pe telefonul mobil. Din moment ce aplicația rulează într-un mod nativ pe desktop, veți beneficia de notificări care sunt afișate în mod natural pe desktop, scurtături de tastatură mai eficiente, precum și alte opțiuni. 

Pentru a descărca aplicația, accesați https://www.whatsapp.com/download utilizând browser-ul desktop-ului dvs. Apoi, deschideți aplicația și scanați codul QR utilizând aplicația WhatsApp de pe telefonul dvs. (căutați opțiunea WhatsApp Web din Setări).
Precum WhatsApp Web, noua aplicație pentru desktop, vă permite să trimiteți mesaje către prieteni și familie, în timp ce telefonul dvs. stă în buzunar.

Reprezentanții companiei susțin că au lansat aplicația pentru desktop pentru cei care stau în fața calculatorului foarte multe ore pe zi și că le va fi mai ușor să vorbească acum decât să se uite la telefon tot timpul.

Singura problemă este că, pentru a putea vorbi pe aplicația pentru desktop, trebuie să fii conectat la Net pe telefon.

Aplicația pentru desktop a WhatsApp seamănă cu versiunea aplicației pentru web. Singura diferență este că îți vei putea accesa contul de mesagerie mai ușor, având în vedere că ai o iconiță pe ecranul calculatorului și nu mai e nevoie sa tăstezi nimic în browser.