Acasă Antivirus Vulnerabilitățile din produsele software Symantec au fost remediate

Vulnerabilitățile din produsele software Symantec au fost remediate

5
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Un specialist în securitate din cadrul Google a identificat câteva breșe de securitate în cadrul soluțiilor antivirus Symantec (cunoscute și drept Norton) pe care le-a descris, succint, drept „cât se poate de grave”, iar drept răspuns compania Symantec și-a informat clienții cu privire la aceste breșe și a lansat o serie de patch-uri pentru îndepărtarea lor, conform unui material publicat de site-ul gizmodo.com, citat de Agerpres.

În comunicatul companiei, atât utilizatorii de Norton Antivirus cât și cei din segmentul enterprise sunt încurajați să-și actualizeze produsele (în cazul în care acestea nu s-au aVulnerabilitățile din produsele software Symantec au fost remediatectualizat deja în mod automat) pentru a avea parte de cea mai bună protecție posibilă.

Symantec Corporation este liderul global în domeniul securității cibernetice și operează una dintre cele mai mari rețele de inteligență cibernetică din lume, descoperind în permanență noi amenințări și oferind soluții pentru protecția împotriva atacurilor de generație următoare.