Acasă IT News Vodafone România oferă trafic de date nelimitat și gratuit pe 24 februarie...

Vodafone România oferă trafic de date nelimitat și gratuit pe 24 februarie 2017

17
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Vodafone România va oferi trafic de date nelimitat și gratuit pe 24 februarie 2017 pentru toți clienții săi mobili care au cartele preplătite, abonamente sau servicii dedicate companiilor. Astfel, de Dragobete, aceștia se vor putea să se bucure de conținut video de pe YouTube, să facă cumpărături online și să le transmită urări celor dragi cu ajutorul social media fără niciun fel de limitare și fără costuri.

Mai mult decât atât, Vodafone România lansează o nouă campanie de brand, construită în jurul mesajului „Ai puterea să-ți faci viitorul”, prin care marchează aniversarea de 20 de ani de activitate pe piața din România.

Campania de comunicare pentru aniversarea a 20 de ani de Vodafone România se va desfășura în mediile TV, radio, print, digital și outdoor și este construită în jurul mesajului „Ai puterea să-ți faci viitorul”. Spotul TV, care poate fi vizionat aici, prezintă povestea unui copil dintr-un sat izolat din România, al cărui drum către împlinirea visului de a fi profesor este marcat de momente-cheie în care a fost ajutat de inovațiile în materie de tehnologie și de servicii oferite de Vodafone România pe parcursul celor 20 de ani. Copilul devenit acum profesor revine în satul natal și pregătește noile generații de elevi pentru viitor, oferindu-le chiar și lecții pe mobil cu ajutorul soluțiilor de transmisiune live, atunci când aceștia nu pot ajunge la școală din cauza unor situații neprevăzute.

„De-a lungul istoriei sale de 20 de ani în România, brandul Vodafone a schimbat viețile oamenilor în mai bine, prin tehnologie, și i-a susținut să își urmeze calea, prin inovație. Spotul campaniei aniversare transpune modul în care acest brand a influențat viața oamenilor în povestea unui vis devenit realitate cu ajutorul inovației, punctând momente-cheie, cum ar fi primul apel realizat într-o rețea digitală mobilă sau primul cent pe minut, inovații care au făcut istorie pe piața de telecomunicații din țara noastră. Povestea va fi susținută și prin alte inițiative inovatoare pe care le vom lansa în acest an aniversar”, a declarat Laura Barbu, Director Brand and Marketing Communications, Vodafone România.

Vodafone România aniversează 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de inițiative dedicate clienților, iar oferta de internet gratuit nelimitat de Ziua Îndrăgostiților a fost prima dintre acestea.