FLASH DEALS

Vine Windows 11?

Aproape 14% dintre români folosesc încă Windows 7 (deși perioada de asistență pentru acest sistem de operare s-a încheiat la data de 14 ianuarie 2020) și Microsoft vrea să lanseze Windows 11.

Vine Windows 11?

Microsoft a anunțat un eveniment important pentru data de 24 iunie (la ora 11 AM Eastern Time, adică 18:00 ora României) unde suntem invitați să descoperim ce ne rezervă viitorul pentru sistemul de operare Windows.

Multe detalii oficiale despre noua versiune OS nu ni se oferă încă, având la dispoziție mai mult speculații. Invitația la eveniment include o imagine care arată ca o nouă siglă Windows, cu lumini care strălucesc prin fereastră în doar două bare verticale, creând un contur care seamănă foarte mult cu numărul 11.

Vine Windows 11?

Conform Microsoft, numele de cod al noului Windows este Sun Valley și aduce trei mari schimbări sistemului de operare: un aspect modern, noi funcționalități și un nou magazin de aplicații.

Noul Windows va avea un aspect mai modern, noi iconițe, colțuri rotunjite pentru componente (precum din meniul Start) și un nou Windows Center. Va fi implementată și o secțiune nouă de știri, toate aceste modificări vizuale provenind probabil din lucrările realizate pe Windows 10X.

Mai multe detalii despre noul Windows obțineți și de aici.

Cum Microsoft încă tace și nu ne spune nimic oficial cu privire la noul Windows 11, am trecut acest articol la categoria Diverse. 😀 😀 😀