Acasă IT News Vă place Windows 10? Promovați-l!

Vă place Windows 10? Promovați-l!

8
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Pentru toți cei ce au participat la construirea Windows 10 și cei ce abia așteaptă să îl instaleze, Microsoft a dat drumul la un site (Windows10fan) prin care se pot crea niște avatar-uri personalizate pentru sărbătorirea lansării Windows 10 de pe 29 iulie.


Vă puteți actualiza și voi poza de profil de pe rețelele de socializare cu una făcută pe http://windows10fan.twibbon.com/. Alegeți tipul de rețea de socializare dorit sau pur și simplu încărcați o poză separată. Serviciul va adăuga textul Do Windows 10 și apoi vă va permite să descărcați local noua poză de profil sau să o puneți automat pe Facebook, Twitter sau LinkedIn și în același timp să trimiteți și un mesaj personalizat pe rețeaua socială aleasă.
Scopul: să se creeze un val de informare despre upgrade-ul gratuit la Windows 10.

Sursa: Mobzine.ro