(UPDATE) Mondly, aplicația care te ajută să înveți o limbă străină, dar și să vorbești și să pronunți corect

Creată în 2013 de frații Alexandru și Tudor Iliescu, Mondly este una dintre cele mai bine cotate aplicații de limbi străine la nivel mondial. La șapte ani de la lansare, cei peste 60 de milioane de utilizatori Mondly se bucură de un serviciu unic pe piață care, pe lângă aplicația de bază, oferă și module de învățare în realitatea virtuală și augmentată.

Premiată de Facebook și Google, compania brașoveană are un mare succes pe piața internațională cu softurile prin care oamenii învață limbi străine. 

(UPDATE) Mondly, aplicația care te ajută să înveți o limbă străină, dar și să vorbești și să pronunți corect

Aplicații:

 1. Mondly Languages este o aplicație pentru învățare a limbilor străine care integrează tehnologii de recunoaștere vocală pentru a ajuta utilizatorii să învețe oricare dintre cele 41 de limbi oferite
 2. MondlyKids este o aplicație pentru învățare a limbilor străine destinată copiilor. 
 3. MondlyVR este o aplicație pentru învățare a limbilor străine în realitatea virtuală disponibilă pe Daydream, Carton VR și Samsung Gear VR.
 4. MondlyAR are la bază un avatar „profesor” care generează obiecte virtuale – planete, animale, instrumente muzicale, etc. – drept materiale didactice, antrenează utilizatorul în conversații și oferă feedback instant pentru pronunție folosind tehnologia chatbot cu recunoaștere vocală.

 

În Ianuarie 2016, Mondly a fost numit “Best New App” by Apple și un an mai târziu a primit premiul FbStart “App of the Year” oferit de catre Facebook. Atât Mondly Languages cât și MondlyKids au fost desemnate  “Editors’ Choice” în Google Play.

Pentru cine este recomandat Mondly:

 • pentru cei care vor să învețe limbi noi cu ajutorul calculatorului, smartphone-ului sau tabletei
 • pentru cei care vor să învețe o limbă nouă folosindu-se de limba română ca punct de pornire
 • pentru cei care nu au timp pentru lecții lungi, dar vor să învețe o limbă nouă în timpul liber

Mondly Premium (toate cele 41 limbi) poate fi achiziționată cu reducere de 90% de aici (abonament pentru 1 an de zile). Prin amabilitatea celor de la ATi Studio (startup-ul brașovean care a lansat Mondly), oferta este nelimitată.

Dacă îți cumperi un abonament la Mondly, primești acces la mult mai multe lucruri:

 • 41 de limbi de învățat din limba ta maternă (Afrikaans, Arabic, Bulgarian, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hindi, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Persian, Polish, Brazilian Portuguese, European Portuguese, Romanian, Russian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Bengali, Catalan, Latin, Latvian, Lithuanian, Slovak, Tagalog, Urdu).
 • peste 300 de lecții organizate pe subiecte
 • Lecții de gramatică, vocabular și tabele de conjugare pentru a vă îmbunătăți abilitățile gramaticale
 • peste 1800 lecții zilnice, teste săptămânale și competiții lunare
 • Recunoașterea vorbirii ce te ajută cu pronunția
 • Învățați pronunția de la vorbitorii nativi
 • Acces gratuit la aplicația Mondly Kids (învățarea limbii pentru copii) și aplicația Mondly AR (cursuri exclusive în Realitate Augmentată: https://youtu.be/KmSN3-KG6cg)
 • Disponibil pentru orice dispozitiv
 • Statistici personale și valori de progres din tabloul de bord

HOT!!!: Dacă dorești un abonament pe viață, accesează acest link (95% reducere).

(UPDATE) Mondly, aplicația care te ajută să înveți o limbă străină, dar și să vorbești și să pronunți corect

Continuă lectura

AnteriorUrmător