Home / Android / (UPDATE) Mondly, aplicația care te ajută să înveți o limbă străină, dar și să vorbești și să pronunți corect

(UPDATE) Mondly, aplicația care te ajută să înveți o limbă străină, dar și să vorbești și să pronunți corect

Creată în 2013 de frații Alexandru și Tudor Iliescu, Mondly este una dintre cele mai bine cotate aplicații de limbi străine la nivel mondial. La șase ani de la lansare, cei 45 de milioane de utilizatori Mondly se bucură de un serviciu unic pe piață care, pe lângă aplicația de bază, oferă și module de învățare în realitatea virtuală și augmentată.

Premiată de Facebook și Google, compania brașoveană are un mare succes pe piața internațională cu softurile prin care oamenii învață limbi străine. 

(UPDATE) Mondly, aplicația care te ajută să înveți o limbă străină, dar și să vorbești și să pronunți corect

Aplicații:

 1. Mondly Languages este o aplicație pentru învățare a limbilor străine care integrează tehnologii de recunoaștere vocală pentru a ajuta utilizatorii să învețe oricare dintre cele 33 de limbi oferite (spaniolă, franceză, engleză americană, engleză britanică, germană, arabă, rusă, chineză, italiană, afrikaans, portugheză, portugheză – braziliană, bulgară, croată, cehă, daneză, olandeză, finlandeză, greacă, ebraică, hindi, maghiară, indoneziană, japoneză, coreeană, norvegiană, persană, poloneză, română, suedeză, turcă, ucraineană și vietnameză). 
 2. MondlyKids este o aplicație pentru învățare a limbilor străine destinată copiilor. 
 3. MondlyVR este o aplicație pentru învățare a limbilor străine în realitatea virtuală disponibilă pe Daydream, Carton VR și Samsung Gear VR.
 4. MondlyAR are la bază un avatar „profesor” care generează obiecte virtuale – planete, animale, instrumente muzicale, etc. – drept materiale didactice, antrenează utilizatorul în conversații și oferă feedback instant pentru pronunție folosind tehnologia chatbot cu recunoaștere vocală.

În Ianuarie 2016, Mondly a fost numit “Best New App” by Apple și un an mai târziu a primit premiul FbStart “App of the Year” oferit de catre Facebook. Atât Mondly Languages cât și MondlyKids au fost desemnate  “Editors’ Choice” în Google Play.

Pentru cine este recomandat Mondly:

 • pentru cei care vor să învețe limbi noi cu ajutorul calculatorului, smartphone-ului sau tabletei
 • pentru cei care vor să învețe o limbă nouă folosindu-se de limba română ca punct de pornire
 • pentru cei care nu au timp pentru lecții lungi, dar vor să învețe o limbă nouă în timpul liber

Aplicaţia Mondly este disponibilă pe iPhone, iPad, Android și Web.

Mondly Premium poate fi achiziționată cu reducere de 90% de aici. Prin amabilitatea celor de la ATi Studio (startup-ul brașovean care a lansat Mondly), oferta este nelimitată.

Dacă îți cumperi un abonament la Mondly, primești acces la mult mai multe lucruri:

 • 250 de lecții organizate pe subiecte
 • 41 de conversații
 • 36 de secțiuni de vocabular
 • 1700 lecții zilnice, teste săptămânale și competiții lunare
 • Recunoașterea vorbirii ce te ajută cu pronunția
 • Tabele de conjugare și lecții de gramatică
 • (NOU) Acces gratuit la aplicația Mondly Kids (învățarea limbii pentru copii) și aplicația Mondly AR (cursuri exclusive în Realitate Augmentată: https://youtu.be/KmSN3-KG6cg)

(UPDATE) Mondly, aplicația care te ajută să înveți o limbă străină, dar și să vorbești și să pronunți corect

Citește și

V-ați pus vreodată întrebarea incomodă: „Ce se întâmplă cu prezența noastră digitală după ce încetăm din viață sau devenim inapți din punct de vedere medical”? Mulți dintre noi au întocmit sau știu că ar trebui să întocmească un testament și liste cu ceea ce trebuie să știe apropiații în eventualitatea decesului nostru. Dar ce se va întâmpla cu datele digitale și conturile noastre online? Ar trebui să luăm în considerare întocmirea unui testament digital? Sau să facem aranjamente privind „moștenirea noastră digitală”?

Ce este un testament digital?

V-ați pus vreodată întrebarea incomodă: „Ce se întâmplă cu prezența noastră digitală după ce încetăm …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.