Acasă IT News Unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale anului se lansează pe 1...

Unul dintre cele mai aşteptate telefoane ale anului se lansează pe 1 martie (Video)

28
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!
Taiwanezii de la HTC se pregătesc să lanseze ceea ce ei consideră că va fi cel mai bun telefon al momentului. Având în vedere că HTC One a fost desemnat cel mai bun telefon în anul lansării, nu avem motive să nu-i credem.

Compania asiatică lansează pe 1 martie mult-așteptatul HTC One (M9), cu o zi înainte de începerea târgului de tehnologie de la Barcelona MWC.

Telefonul va fi lansat în două versiuni – One (M9) și One (M9) Plus, cu camere identice de 20MP. HTC One (M9) Plus va avea un display mai bun – QHD (1.440×2.560px) și va veni cu procesor octa-core MediaTek MT6795.

Modelul de bază va avea un ecran de 5 inch 1080p și un procesor Snapdragon 810 (cel mai puternic procesor disponibil pentru telefoane) – 4 nuclee Cortex-A57 și 4 nuclee Cortex-A53, 3GB de RAM și Adreno 430 pentru partea grafică. Ambele telefoane vor veni cu Android 5.0 Lollipop și 32GB spațiu de stocare.Prețul de pornire va fi de 750 de euro pentru Europa și România și de 750 de dolari pentru SUA.


HTC a decis să transmită LIVE evenimentul principal de lansare de produse, programat pentru data de 1 martie, în Barcelona.

Un video promoțional care a scăpat pe internet cu câteva zile înainte de lansarea oficială, arată un design asemănător cu M8, lansat anul trecut, clipul axându-se mai mult pe caracteristicile camerei foto.