Acasă Online Unele magazine au început deja Black Friday 2016

Unele magazine au început deja Black Friday 2016

11
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Black Friday 2016 va începe oficial în România pe data de 18 noiembrie, dar unii retaileri au început deja cel mai așteptat eveniment de shopping al anului.

Altex a început încă din 20 octombrie promoţiile de Black Friday în toate magazinele ALTEX din ţară şi pe . Timp de 35 de zile, clienţii companiei au parte de reduceri de Black Friday la sute de produse din toate categoriile: IT, comunicaţii, electrocasnice mari şi mici, auto şi multimedia. Media Galaxy, lanţul de magazine administrat de Altex, a început Black Friday încă din 20 octombrie.

Retailerul Flanco a început încă de astăzi campania de reduceri Black Friday în acest an, evenimentul urmând să se încheie pe 20 noiembrie. Black Friday va avea loc la Flanco atât online, pe www.flanco.ro, cât și în cele 118 magazine Flanco din toată țara. Compania promite reduceri de pana la 80% la un total de 1.000 de produse. Flanco a pregătit stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 100.000 de electrocasnice mici și 70.000 de electrocasnice mari. Din gama proprie, Vision, retailerul a pregătit peste 40.000 de produse.

evoMAG, unul dintre cele mai mari magazine online, a început de astăzi, 1 noiembrie, prima rundă de reduceri și va ține până pe 4 noiembrie. Cea mai importantă rundă de reduceri va avea loc la evoMAG între 18 și 20 noiembrie și vor fi, conform companiei, 25.000 de produse la reducere. Compania mai promite că jumătate dintre produse vor fi livrate în sub 48 de ore, iar restul în cel mult patru zile.

eMAG, cel mai important retailer online din România, va desfăşura Black Friday 2016 pe 18 noiembrie. Încă nu se știe ora la care va începe campania, dar probabil va fi la primele ore ale dimineții. Anul trecut, Black Friday la eMAG a început în jurul orei 8.15 AM.