Unde vezi LIVE toate meciurile Campionatului European de Fotbal 2016

Campionatului European de Fotbal 2016 debutează azi, 10 iunie, cu meciul Franța – România. În premieră pentru un turneu final, la cea de-a 15 ediție a competiției vor participa 24 de echipe și nu 16. Pentru a urmări LIVE toate meciurile, ai două posibilități.

Prima ar fi cu ajutorul programului My WebTV (detalii despre program AICI), iar  a doua cu ajutorul aplicației integrate Dolce Sport, dedicată fanilor sportului. Cu ajutorul acestei aplicații se oferă utilizatorilor posibilitatea de a urmări live, de pe orice dispozitiv, competiţiile transmise de Dolce Sport TV, dar și toate ştirile importante din sport. Totodată, este singura aplicaţie pentru televizoarele smart Samsung dezvoltată de un canal TV sportiv.

Unde vezi toate meciurile Campionatului European de Fotbal 2016

În fiecare zi, livestreaming-ul acoperă 96 de ore de sport de calitate din peste 30 de competiții sportive locale şi internaţionale, transmise pe patru canale TV. Aplicaţia, lansată recent, se poate descărca gratuit şi este disponibilă pe toate sistemele de operare pentru dispozitive mobile (iOS, Android şi Windows Mobile), pe smart TV-urile Samsung, dar şi pe desktop sau laptop, accesând Live.DolceSport.ro.

Pentru acces la livestreaming-ul video al competiţiilor difuzate de Dolce Sport TV, utilizatorii au la dispoziție abonamente lunare de 6 euro/ lună + TVA – iar în primele luni preţul promoțional este de 5 euro/ lună + TVA. Cei interesați pot achita online (direct prin aplicație, plată lunară recurentă), prin SMS sau voucher.

NOTĂ: Dolce Sport este singura televiziune din România care va transmite toate meciurile de la această competiție, în timp ce Pro TV va difuza meciurile României, meciul zilei (de la ora 22:00), sferturile, semifinalele și finala.

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Un comentariu la „Unde vezi LIVE toate meciurile Campionatului European de Fotbal 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.