Trei sfaturi simple pentru a nu fi urmărit online

Ești urmărit online, și tu știi asta. Fie că este vorba de Google, Facebook, sau site-ul favorit, nu este practic nici un loc pe internet unde să nu fii asaltat de anunțuri adaptate pentru comportamentul tău de navigare.

Dacă tu crezi că nu mai există nicio speranță, CyberGhost îți recomandă 3 lucruri simple pe care le poți face chiar acum pentru a nu fi urmărit online:
 
1. Navighează privat folosind modul incognito – Dacă nu vrei ca browserul tău să salveze informații despre ceea ce accesezi și descarci, poți naviga pe web în modul incognito. Dacă navighezi cu Google Chrome și vrei să treci mai ușor în acest mod, folosești combinaţia de taste Ctrl+Shift+N. Pentru Firefox, combinația de taste este Ctrl+Shift+P. Dacă folosești Microsoft Edge, click pe “Setting and More – New InPrivate window“. 

2. Uită de Google și treci la DuckDuckGo, un serviciu care promite căutări criptate şi care nu stochează informaţii personale. Rezultatele din DuckDuckGo sunt realizate atât de către algoritmii proprii, cât şi folosind alte motoare de căutare precum Yahoo, Bing şi Blekko, fără a implica utilizatorul direct în aceste căutări.

3. Folosește Proxy de anonimizare gratuit – CyberGhost VPN. Cu acest browser poți naviga complet anonim pe internet! Nu contează că folosești o conexiune wireless sau o conexiune Edge, 3G sau 4G! Cu CyberGhost ești mereu anonim.

Trei sfaturi simple pentru a nu fi urmărit online
DISTRIBUIE ACEST ARTICOL: