Acasă Diverse Trei sfaturi simple pentru a nu fi urmărit online

Trei sfaturi simple pentru a nu fi urmărit online

305
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Ești urmărit online și tu știi asta. Fie că este vorba de Google, Facebook, TikTok sau site-ul favorit, nu este practic nici un loc pe internet unde să nu fii asaltat de anunțuri adaptate pentru comportamentul tău de navigare.

Dacă tu crezi că nu mai există nicio speranță, îți recomand 3 lucruri simple pe care le poți face chiar acum pentru a nu fi urmărit online:

1. Navighează privat folosind modul incognito – Dacă nu vrei ca browserul tău să salveze informații despre ceea ce accesezi și descarci, poți naviga pe web în modul incognito. Dacă navighezi cu Google Chrome și vrei să treci mai ușor în acest mod, folosești combinaţia de taste Ctrl+Shift+N. Pentru Firefox, combinația de taste este Ctrl+Shift+P. Dacă folosești Microsoft Edge, click pe „Setting and More – New InPrivate window„.

2. Uită de Google și treci la DuckDuckGo, un serviciu care promite căutări criptate şi care nu stochează informaţii personale. Rezultatele din DuckDuckGo sunt realizate atât de către algoritmii proprii, cât şi folosind alte motoare de căutare precum Yahoo, Bing şi Blekko, fără a implica utilizatorul direct în aceste căutări.

3. Folosește extensii de VPN sau un VPN.


Citeşte şi Top 10 VPN pe care să le foloseşti cu încredere

Liste top extensii de VPN:

1. CyberGhost VPN


2. Express VPN


Add to Chrome

Add to Edge

Add to Firefox

Add to Edge

Trei sfaturi simple pentru a nu fi urmărit online