FLASH DEALS

TOP SITE-URI DE TORRENTE ÎN 2021

Dacă aveți nevoie de o listă cu site-uri de torrente care sunt sigure și care chiar funcționează, atunci o găsiți aici. Site-urile de torrente bune sunt foarte greu de găsit, iar multe dintre ele sunt chiar periculoase pentru utilizatori. Ele se modifică constant pentru a evita să fie închise, iar acest lucru înseamnă că nu sunt mereu sigure. Astfel, hackerii și alți răuvoitori pot profita de site-urile de torrente infectându-le cu malware periculos sau spyware-uri intruzive care vă pot fura datele personale.

TOP SITE-URI DE TORRENTE ÎN 2021

De aceea vă recomand cu tărie să vizitați site-urile de torrente doar cu un VPN securizat (cele mai bune sunt NordVPN, ExpressVPN și CyberGhost VPN). VPN-urile vă maschează adresa IP și criptează traficul pentru a vă proteja identitatea în mediul online. Acest lucru este crucial dacă doriți să vă ascundeți activitatea de descărcare a torrentelor față de ISP-ul vostru. Pentru o protecție superioară, un VPN trebuie folosit doar alături de alte metode de securitate, cum ar fi un antivirus bun (Recomandări – Bitdefender, Kaspersky, ESET, G DATA, F-SECURE, Norton, Avira sau Trend Micro).

IMPORTANT: Trebuie să rețineți că descărcarea materialelor protejate prin drepturi de autor este ilegală chiar și în țările unde torrenting-ul este legal. Eu sprijin libertatea de acces și de a alege, dar nu încurajez activitățile ilegale.

TOP SITE-URI DE TORRENTE CARE FUNCȚIONEAZĂ ÎN 2021 (vor fi actualizate constant).

 1. The Pirate Bay (vezi și Pirate Bay Proxy List)Cel mai bun site de torrente în general
 2. Rutracker – Rutracker este unul dintre site-urile de torrenting mai puțin cunoscute. Este foarte popular în Rusia. Pentru ei, Pirate Bay este Rutracker
 3. YTS.mx – Cel mai bun pentru filme (calitate 720p, 1080p, 2160p 4K și 3D)
 4. 1337x  – Cele mai bune funcții de căutare pentru torente
 5. NYAA.si  – Cel mai bun pentru Anime
 6. RARBG – Cel mai bun pentru conținut nou
 7. FitGirl Repacks – Cel mai bun pentru jocuri (1)
 8. Torlock – Cel mai bun pentru Anime, cărți electronice și muzică
 9. EZTVCel mai bun pentru seriale
 10. Torrentz2 – Torrentz2 este varianta nouă a popularului site Torrentz (motor de căutare torrente)
 11. TorrentGalaxyCel mai bun pentru streaming
 12. Zooqle – Cel mai bun pentru jocuri (2)
 13. KickAssTorrents – Un site care a îndurat mult de-a lungul timpului (la fel ca The Pirate Bay). Acum este site-ul de torrente cu cea mai frumoasă interfață, un design elegant și ușor de utilizat
 14. TorrentDownloads – Cel mai bun pentru torrente obscure
 15. LimeTorrentsCel mai bun ca plan de rezervă