Acasă Diverse Top seriale SF

Top seriale SF

149
NOTĂ: Acest blog nu conţine advertoriale (articole sponsorizate/articole plătite), dar unele articole și pagini pot conține linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând software prin aceste linkuri. Mulțumesc!
NOTE: This blog does not contain advertorials (sponsored articles/paid articles), but some articles and pages may contain affiliate links. Support this blog by purchasing software through these links. Thank you!

Deși nu sunt un fan al serialelor SF, ci doar a filmelor SF, vă pot face o listă cu serialele pe care le-am vizionat în ultima vreme și le consider foarte bune. În prezent urmăresc serialul Stranger Things (cu patru nominalizări Globul de Aur și multe alte premii și cu Winona Ryder în rolul principal) și pot spune că este o combinaţie extrem de reușită între numeroase genuri (SF, Thriller, Horror, Mister, Dramă, Romantic, Dragoste), iar asta îi dă o savoare pe care cu greu o mai regăseşti în ziua de azi.

Top seriale SF

Multe dintre aceste titluri sunt cu siguranță cunoscute pentru orice fan al genului SF, iar lista de mai jos poate fi un ghid bun pentru cei care abia acum descoperă genul SF, sau pentru fanii care vor să descopere câteva titluri pe care le-au ratat iniţial. 

Topul ultimelor seriale SF vizionate în ultima vreme:

  1. Stranger Things
  2. The Mandalorian
  3. Doctor Who
  4. Westworld
  5. Lost in Space
  6. Lost
  7. Doom Patrol
  8. Lucifer

Un top cu cele mai bune seriale SF din toate timpurile îl găsiți aici sau aici