1. Home
  2. /
  3. Online
  4. /
  5. Top 5 telefoane cu siguranță sporită

Top 5 telefoane cu siguranță sporită

Nevoia de siguranță a informațiilor și a apelurilor telefonice a fost întotdeauna o prioritate pentru anumiți utilizatori, astfel că de-a lungul timpului au apărut diverse modele de telefoane care promiteau o siguranță maximă pentru cei care le folosesc. Odată cu apariția smartphone-urilor conectate la internet riscurile au crescut și mai mult, iar companiile au început să producă telefoane din ce în ce mai complexe și mai sigure.

Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm a realizat un top al celor mai sigure dispozitive mobile disponibile în acest moment pe piață.

Este un smartphone care promite mult în materie de siguranță, fiind creat de gigantul aeorospațial Boeing. Smartphone-ul poartă numele generic “Black” și vine cu transmisii de date securizate atât pentru conectarea la rețelele publice cât și la cele private. Acest aspect a făcut ca acest model să fie aprobat spre utilizare în Departamentul de Apărare al SUA.

In cazul utilizării neautorizate sau a încercării de a accesa informații din dispozitiv, Boeing Black este programat să se autodistrugă.Smartphone-ul, care are la bază sistemul Android este unul dintre cele mai sigure astfel de device-uri și costă aproximativ 629 de dolari.

4.Turing Phone

Turing Phone este un alt device super securizat care promite protecție totală împotriva acțiunilor de tip hacking. In timp ce niciun telefon, sau alt dispozitiv, nu este complet imun la atacurile hackerilor, Turing Phone este aproape impenetrabil. Care este secretul? Un chip hardware care autentifică criptarea la nivel local, astfel că nu mai este nevoie de un server pentru certificare. Telefonul rulează ultima versiune de Android, care include și criptarea dispozitivului.

Se spune despre BlackPhone că este cel mai sigur telefon de pe piață, acesta ajungând deja la a doua generație. BlackPhone 2 vine cu o variantă de Android modificată pentru un plus de siguranță, numită PrivatOS 1.1 și întreaga suita de aplicații Silent Circle, care criptează mesajele text și apelurile de voce.
Specificațiile noului BlackPhone includ un procesor octa-core și un display de 5.5 inch cu rezoluție FullHD.

2.Teorem

Folosit chiar de către președintele Franței, smartphone-ul Teorem este construit de compania Thales Group. Acesta protejează atât mesajele text cât și apelurile de voce. Telefonul, care este cu clapetă, vine cu un LED de notificare care semnalizează utilizatorului dacă apelul este sigur sau nu. De asemenea, telefonul este construit de așa natură încât extragerea de date de pe el este imposibilă. In caz de nevoie, Teorem poate fi conectat la o linie de telefonie fixă și folosit ca și telefon de birou.

Sectera Edge cu siguranță nu poate fi catalogat drept un telefon frumos, însă este poate cel mai sigur astfel de device existent la ora actuală. Este un smartphone conceput pentru persoane importante din industria și guvernul american. Telefonul, cosntruit de către General Dynamics, este certificat de către Agenția Națională de Securitate a SUA (NSA) și este eligibil pentru utilizare în rețelele guvernamentale. Dispozitivul rulează o variantă modificată de Windows și are un design de tip PDA cu tastatură fizică. Prețul lui Sectera Edge este de aproximativ 3000 de dolari.

Sectéra Edge
Sursa: ThePhoneGeeks
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *