Top 10 site-uri de torrente în 2020

Un torrent este un protocol care permite descărcarea rapidă de fișiere folosind o cantitate minimă din lărgimea de bandă disponibilă a conexiunii la Internet. După cum știți, pentru a descărca date prin sistemul torrent îti trebuie două lucruri: un program (client) care să poată rula fișierele .torrent si apoi fișierele care conțin datele dorite.

Există mai multe softuri client, iar unul dintre cele mai bune este μTorrent. Este un soft gratuit pe care îl poți descărca de aici.

Mai jos găsiți lista site-urilor de torrente pe care să le accesați în 2020, actualizată în mod regulat. Lista poate suferi modificări pe tot parcursul anului 2020, deoarece multe site-uri pot dispărea, practic, peste noapte, sau își pot modifica adresele URL.

Top 10 site-uri de torrente în 2020

Top 10 site-uri de torrente în 2020


1. The Pirate Bay

Notă: Domeniul lui TPB se modifică destul de des și devine indisponibil destul de des. Din fericire, îl puteți accesa în continuare datorită tehnologiei always-online pe care o utilizează – sau puteți găsi un website proxy pentru TPB pe internet. Lista o găsiți aici.

2. YTS.lt (https://yts.mx/)

3. 1337x (https://1337x.to/)

4. RARBG (https://rarbgp2p.org/)

5. NYAA.si (https://nyaa.si/)

6. Torrentz2 (https://2torrentz.net/)

7. EZTV.io (https://eztv.io/)

8. LimeTorrents (https://www.limetorrents.info/)

9. Fitgirl Repacks (https://fitgirl-repacks.site/)

10. Tamil Rockers (https://tamilrockers.ws/)

Mențineți siguranța utilizând un VPN

Accesând oricare din site-urile de torrente menționate mai sus, veți observa că pe majoritatea se recomandă și se promovează diverse servicii VPN pentru a vă proteja confidențialitatea. Și există un motiv foarte bun pentru acest lucru. Utilizatorii își protejează intimitatea și sunt mai în siguranță atunci când le accesează. Deci, dacă doriți să vă bucurați de torrente, este recomandat să utilizați un VPN. Recomandarea mea este CyberGhost VPN.

Indiferent de avantajele ecosistemelor utilizării VPN, din perspectiva utilizatorului, este o alternativă superioară proxy-urilor, oferind cea mai bună soluție pentru utilizatorii din rețeaua Torrent, mai ales în țările în care descărcarea Torrent poate crea probleme grave.

IMPORTANT: Țineți cont de faptul că, chiar și în țările în care torrenting-ul este deocamdată legal, descărcarea de materiale protejate prin drepturi de autor este interzisă. Susțin libertatea de acces și de a alege, dar sunt total împotriva activităților ilegale.

De citit:
aimr.ro/riscurile-pirateriei/intrebari-frecvente/#fileshare, legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/7816

NOTĂ: Articol updatat la data de 12.07.2020
DISTRIBUIE ACEST ARTICOL: