Top 10 cele mai populare smartphone-uri, conform AnTuTu

Site-ul AnTuT a publicat astăzi lista cu cele mai populare smartphone-uri pentru prima jumătate a anului 2016.  Pe lângă lista cu 10 cele mai populare smartphone-uri la nivel global, pe site găsim și liste din diferite regiuni ale lumii.

 Astfel, la nivel global, topul este dominat de dispozitivele marca Samsung, 6 din top 10 telefoane aparținând producătorului sud-coreean. Pe primul loc se află Samsung Galaxy Note 5, urmat de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S7 și Xiaomi Redmi Note 3. Printre cele mai populare telefoane la nivel global, în top 10 mai găsim și Samsung Galaxy S7 edge, Meizu MX5, LG G3, LeEco 1S și Meizu Metal.

În SUA, Top 10 este dominat de Samsung Galaxy Note 5, urmat de Galaxy Note 4, Nexus 6P, Nexus 6 și Samsung Galaxy S6. Pe lângă alte modele marca Samsung, în top mai găsim și telefoanele Oneplus și Nexus 5.X

În China, Xiaomi Redmi Note 3 este lider incontestabil, urmat la mare distanță de Samsung Galaxy S7. În acest top mai găsim telefoanele LeEco 2, Xiaomi 4C, Meizu MX6 sau Meizu Metal.

Rezultatele din alte țări le găsiți pe site-ul AnTuTu.

Dacă sunteți interesați și de Top 10 cele mai performante smartphone-uri la nivel global din prima jumătate a anului 2016, aruncați o privire aici

Continuă lectura

AnteriorUrmător

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.