HOME / Antivirus / Thor Home – Până la 65% reducere la achiziționare (RECOMANDAT)

Thor Home – Până la 65% reducere la achiziționare (RECOMANDAT)

La fel cum Heimdal PRO a evoluat în ultimii ani și v-a securizat datele, noile aplicații Thor Home vor continua să-și dezvolte capabilitățile de protecție și să detecteze viruși și malware înainte de a ajunge la computer. Create de o echipă formată din experţi în domeniul securităţii din 3 ţări (Danemarca, România şi Marea Britanie), cu experiență relevantă în IT, aplicațiile Thor Home sunt de top, scopul principal fiind acela de a vă proteja de atacurile cibernetice atunci când sunteți online. Soluțiile Thor Home sunt proactive, flexibile și eficiente, putând fi integrate fără probleme lângă soluția de securitate existentă pentru a îmbunătăți protecția online. 

Thor Home include trei straturi de securitate cheie care vă vor proteja computerul în mod continuu: 

Principalele beneficii atunci când sunt folosite aplicațiile Thor:

  • Protejează sistemul de furtul de date online (nume de utilizator, parole, coduri PIN etc.), evitându-se astfel trimiterea lor pe servere controlate de infractorii cibernetici;
  • Protejează împotriva amenințărilor de tip cryptoware și ransomware (este singura aplicație de pe piață care vă avertizează și atunci când accesați un site care folosește script-uri de minare de criptomonedă);
  • Scanează traficul de internet, blocând automat accesul la site-urile periculoase și alte locații web (servere, bannere malițioase, pagini web infectate, etc.), care pot instala malware sau pot fi utilizate ca gateway-uri pentru atacuri cibernetice;
  • Detectează și blochează automat programele malware avansate pentru a nu ajunge în sistem;
  • Verifică calculatorul de aplicațiile instalate neactualizate. Odată descoperite, aplicațiile vor fi actualizate automat de Heimdal, fiind aduse la zi.

Aplicațiile Thor Home sunt suplimentul perfect pentru orice produs antivirus, deoarece îmbunătățesc puternic securitatea calculatorului personal (folosesc personal de ceva timp acest produs). 

Thor Home - Până la 65% reducere la achiziționare (RECOMANDAT)

Tehnologia din spatele produselor Thor Home este acreditată de către Departamentul de Justiție din SUA, FBI și Europol, Heimdal Security fiind parte integrantă a investigațiilor în curs privind organizațiile criminale cibernetice din întreaga lume. 

Thor Home - Până la 65% reducere la achiziționare (RECOMANDAT)

Pentru o perioadă limitată de timp puteți achiziționa aplicațiile de securitate Thor Home cu o reducere de până la 65%. Aplicațiile pot fi achiziționate cu reducere de  până la 65% de aici.

BONUS: La achiziționarea produselor veți primi cadou și o licență GRATUITĂ pentru RoboForm Everywhere (abonament de 1 an), un uimitor manager de parole care vă ajută să vă gestionați parolele ușor și în siguranță.

RoboForm Everywhere

Thor Home - Până la 65% reducere la achiziționare (RECOMANDAT)

Noile produse Heimdal Security sunt: 

  • Thor FREE
  • Thor Foresight Home
  • Thor Vigilance Home
  • Thor Enterprise (pentru companii)
  • Thor Premium Home –  Include Thor Foresight Home (anterior cunoscut sub numele de Heimdal PRO), combinat cu noul antivirus, Thor Vigilance (cu un scor de detectare a malware-ului de 100%, conform companiei). Pentru cei interesați, Heimdal Security oferă o reducere de 65% la achiziționarea pachetului Thor Premium. Oferta este limitată.

Mondly Premium

Citește și

Screen Shot 10 17 18 at 08.24 AM

F-Secure SAFE 2019 – Licență gratuită 1 an de zile

Lansat în septembrie 2014, F-Secure SAFE este soluția simplă pentru a proteja toate dispozitivele tale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.