Home / Security / Thor Foresight Home – 70% reducere la achiziționare

Thor Foresight Home – 70% reducere la achiziționare

La fel cum Heimdal PRO a evoluat în ultimii ani și v-a securizat datele, noul Thor Foresight Home va continua să-și dezvolte capabilitățile de protecție și să detecteze viruși și malware înainte de a ajunge la computer. Creat de o echipă de experți din domeniul securității, cu experiență relevantă în IT, Thor Foresight Home este o aplicaţie de top, scopul principal fiind de a te proteja de atacurile cibernetice atunci când eşti online. Thor Foresight Home este o soluție de securitate proactivă, flexibilă și eficientă și poate fi integrat fără probleme lângă soluția de securitate existentă pentru a îmbunătăți protecția online. 

Thor Foresight Home include trei straturi de securitate cheie care vă vor proteja computerul în mod continuu: 

Principalele beneficii atunci când este folosită aplicația Thor:

  • Protejează sistemul de furtul de date online (nume de utilizator, parole, coduri PIN etc.), evitându-se astfel trimiterea lor pe servere controlate de infractorii cibernetici;
  • Protejează împotriva amenințărilor de tip cryptoware și ransomware;
  • Scanează traficul de internet, blocând automat accesul la site-urile periculoase și alte locații web (servere, bannere malițioase, pagini web infectate, etc.), care pot instala malware sau pot fi utilizate ca gateway-uri pentru atacuri cibernetice;
  • Detectează și blochează automat programele malware avansate pentru a nu ajunge în sistem;
  • Verifică calculatorul de aplicațiile instalate neactualizate. Odată descoperite, aplicațiile vor fi actualizate automat de Heimdal, fiind aduse la zi.

Thor Foresight Home este suplimentul perfect pentru orice produs antivirus, deoarece îmbunătățește puternic securitatea calculatorului personal (folosesc personal noul produs). 

Tehnologia din spatele produsului este acreditată de către Departamentul de Justiție din SUA, FBI și Europol, Heimdal Security fiind parte integrantă a investigațiilor în curs privind organizațiile criminale cibernetice din întreaga lume. 

Pentru o perioadă limitată de timp puteți achiziționa aplicația de securitate Thor Foresight Home cu o reducere de 70%. Aplicația poate fi achiziționată cu reducere de 70% de aici.

NOTĂ

Noile produse Heimdal Security sunt: 

  • Thor FREE
  • Thor Foresight Home
  • Thor Enterprise (pentru companii)

  • Thor Premium –  Acest pachet include Thor Foresight Home (anterior cunoscut sub numele de Heimdal PRO), combinat cu noul antivirus, Thor Vigilance (cu un scor de detectare a malware-ului de 100%, conform companiei). Pentru cei interesați, Heimdal Security oferă o reducere de 70% și la achiziționarea pachetului Thor Premium. Oferta este limitată.

CITEȘTE ȘI

ON1 Effects 2018 – Descarcă gratuit versiunea completă (Win & Mac)

ON1 Effects 2018 este o aplicație care te ajută să îți ajustezi și să îți …