1. Home
  2. /
  3. Teste Comparative
  4. /
  5. Test AV-TEST.org – Testarea produselor de securitate pe Android (noiembrie 2014)

Test AV-TEST.org – Testarea produselor de securitate pe Android (noiembrie 2014)

AV-TEST.org a publicat astăzi un nou test complex realizat pe 31 produse de securitate pentru Android. Testarea tuturor produselor (folosindu-se setările implicite) s-a făcut pe versiunea 4.4.4 a sistemului de operare Android. 


Au fost evaluate rata de detecție a produselor pe un set de aplicații malware (2.928) descoperite în ultimele 4 săptămâni, impactul asupra bateriei, alarmele false generate, uşurinţa în utilizare și funcțiile oferite de respectivele produse. Produsele au trebuit să demonstreze capacitățile lor, folosindu-se de toate componentele și straturile de protecție pe care le oferă.

Punctajul maxim oferit la categoriile „protecție” și „impactul asupra bateriei” a fost de 12 puncte (6p+6p)maximum de puncte la cele două categorii fiind obținut de 16 produse testate.

La categoria „protecție”, maximum de 6 puncte l-au obținut 19 produse testate, cel mai mic punctaj revenind produselor NSHC Droid-X (3 puncte) și Jarviz MobileHeal Pro (0 puncte). Jarviz MobileHeal Pro a fost și singurul produs care nu a obținut certificatul AV-TEST.

La categoria „impactul asupra bateriei” – impactul produsului de securitate asupra gradului de utilizare a dispozitivului, majoritatea produselor au primit maximum de puncte, punctajele cele mai mici obținându-le Avira Free Android Security și Alibaba Mobile Security.

Pentru acest test s-au folosit cele mai recente versiuni disponibile, cu toate actualizările efectuate la zi. 

Test AV-TEST.org


Testul complex și rezultatele acestuia este disponibil aici. Mai multe informații despre procedurile de testare efectuate de AV-TEST.org pe fiecare categorie în parte găsiți aici.
DISTRIBUIE:

Citește și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *