Tenorshare UltData (Android Data Recovery) – Licență gratuită 1 an de zile

Tenorshare UltData (Android Data Recovery) este programul Android de recuperare date numărul 1 în lume. Programul vă permite să recuperați date de pe dispozitivul dvs. Android, inclusiv mesaje SMS, WeChat, WhatsApp, contacte,  jurnalele de apeluri, fotografii, videoclipuri și alte fișiere de pe telefon sau tabletă.

Tenorshare UltData (Android Data Recovery) – software eficient pentru recuperarea datelor șterse sau pierdute de pe orice dispozitive Android, precum Samsung, Sony, Huawei, Xiaomi, OPPO, Moto Z etc.

Pentru a primi o licență gratuită pentru Tenorshare UltData (Android Data Recovery), accesați pagina promoției. Introduceți numele și adresa de e-mail, apoi dați click pe butonul “Get License”. 
Tenorshare UltData (Android Data Recovery) - Licență gratuită 1 an de zile
Descărcați programul de aici, apoi după instalarea lui introduceți serialul obținut. Giveawayul este disponibil pentru o perioadă limitată de timp.

Notă:
  • Licența obținută este valabilă 1 an de zile.
  • Licența este destinată numai uzului casnic.
  • Actualizările la noile versiuni nu sunt disponibile.
  • Suportul tehnic nu este disponibil.
NOTĂ: Acest blog nu conține advertoriale (articole plătite). În schimb, o mică parte din articolele existente conțin linkuri de afiliere. Susțineți acest blog cumpărând (software) prin aceste linkuri. Mulțumesc!